Witam wszystkich zgromadzonych Mam pewien problem a mianowicie chodzi mi o norweskie strony gdzie mogę dodać ogłoszenie. Pracowałam w dwóch firmach sprzątających i po moim odejściu zadzwoniło do mnie kilku klientów z prośbą abym w dalszym ciągu sprzątała ich mieszkania, bo nie chcą nikogo innego. Nie mogłam odmówić. Teraz poszukuję innych klientów aby móc założyć własną działalność. Próbowałam wstawić ogłoszenie na finn.no ale nie mam zarejestrowanej firmy jeszcze więc usunęli moje ogłoszenie ;/ Znacie jakieś strony gdzie mogłabym się ogłosić? A może ktoś z Państwa chciałby sprzątanie? A może macie znajomych którzy chcieliby pomoc przy sprzątaniu w domu?

Poniżej zamieszczę swoje ogłoszenie:

Czy…
Czy nie masz czasu na generalne porządki w swoim domu? Pracujesz do późna i po powrocie nie masz sił by dokładniej sprzątać swoje mieszkanie? Chciałabyś wrócić do domu i zastać go odświeżonym i czystym? Jeśli odpowiedziałaś twierdząco na któreś z pytań to ogłoszenie jest dla Ciebie

Coś o mnie…
Mam 21 lat. Jestem młodą i energiczną dziewczyną poszukującą pracy. Chętnie zajmę się sprzątaniem Twojego domu jeśli Ty nie masz czasu lub brak Ci na to sił. Pracowałam już w dwóch firmach sprzątających lecz teraz chciałabym pracować na własną rękę Z poprzednich prac mam kilku stałych, zadowolonych klientów, którzy chcą abym w dalszym ciągu sprzątała ich mieszkania. Lecz to wciąż za mało by zarejestrować własną działalność.

Moja propozycja…
Jeśli chciałabyś sprzątanie w swoim domu napisz maila na adres szukam1992@wp.pl -co do ceny na pewno dojdziemy do porozumienia, aby obie strony były zadowolone. Pierwsi klienci mogą spodziewać się niższych cen. Jeśli polecisz mnie innemu przyjacielowi, który będzie chciał sprzątanie również spowoduje obniżenie ceny usługi dla Ciebie

Oferuje:
*odkurzanie
*mycie podłóg
*sprzątanie kuchni (czyszczenie zlewu, piekarnika, mebli kuchennych)
*sprzątanie łazienki (mycie zlewu, wanny, prysznica, toalety)
*zmiana pościeli