Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

multikulti - Norwegia

Czytali temat:
(663 niezalogowanych)
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
Są m.in. z Turcji, Iraku, Palestyny. Chcą dżihadu nie tylko w Syrii, ale w Hiszpanii czy Wlk. Brytanii, bo tak każą im "duchowi przywódcy" (m.in. z Wlk. Brytanii) w książkach i kazaniach. Innowiercy mają wybór: 1) zmienić wiarę 2) płacić okup 3) śmierć.

Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
854 Posty
BEATA K
(B.K.)
Maniak
Wszystkie religie które kiedykolwiek istniały to jedna wielka bajka wymyslona przez człowieka w celu osiągniecia jakichs korzyści czy to realnych czy to wymyslonych..ma także za zadanie sprawowanie kontroli nad tłumem w formie nakazów,zakazów i postanowien...i tu własnie widzimy jak na swoich wyznawców wpływa islam,to nie są myślący ludzie to marionetki...bo czy jest to normalne,ze matka wychowuje syna do pełnoletnosci a poźniej ze spokojem patrzy jak on przykleja sobie ładunki wybuchowe do ciała i pozbawia życia siebie i niewinne osoby w swoim otoczeniu...i w imie czego?jakiego boga?to jakis zart,a zapewne te prawa wymyslił człowiek żądny władzy z niesamowitą charyzmą..musiał tez trafic na podatny grunt podobnych sobie,którzy uwazali,ze przemoca mozna wszystko..do dzisiaj jest masa takich guru za ktorymi ida tysiące wierząc np.ze zabiora ich kosmici...
.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
Jestem dumny, że jestem żółty.' - spoko.
'Jestem dumny, że jestem czarny.' - spoko.
'Jestem dumny, że jestem czerwony.' - spoko.
'Jestem dumny, że jestem biały.' - RASISTA! Kill it with fire
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
Jezus sie w grobie przewraca
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
Ponura_Panda napisał:
Wacek1 napisał:
Jezus sie w grobie przewraca

Wacławie, (jako statystycznie rzecz ujmując) katolik, powinieneś wiedzieć, że:
Zgodnie z przekazem ewangelicznym w grobowcu do którego został złożony Jezus, zwłok jego nie znaleziono albowiem zmartwychwstał On w ciele duchowym i przez szereg dni objawiał się on przy różnych okazjach swoim naśladowcom.
Więc, logicznie rzecz biorąc, nie może się w grobie przewracać

Dziękuję, za uwagę. Dobranoc.

JAko katolik, pewnie nie wiesz, czym jest metafora, lecz pewnie orientujesz sie, ze swiadkami tzw Zmartwychwstania Jezuska, byly glownie niepismienne kobiety. Podatne na zbiorowe urojenia.
Dodatkowo kobiety w tamtym czasie mialy tyle do powiedzenia co obecne mieszkanki Kabulu.

Naciski ludzi, ktorym zalezalo na "cudzie" sa latwe do wyobrazenia

Rowniez dziekuje.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
Ponura_Panda napisał:
Wacek1 napisał:

JAko katolik, pewnie nie wiesz, czym jest metafora...

Pomyłka
Dzięki światłym rodzicom nie zostałem jako niczego nieświadome niemowlę "zapisany" do dominującego na obszarze ówczesnego PRL-u Kościoła Katolickiego.
Dzięki temu po zapoznaniu się z wieloma alternatywami mogę być świadomym Deistą a nie, wierzącym, niepraktykującym Katolikiem

Moja córka, również ma ten wybór, jeżeli jako myśląca i rozumująca nastolatka na przykład, uzna że bycie Chrześcijanką jest tym co chce wyznawać to będzie jej decyzja a nie moja.

Tylko po co ludziom taki bog? Jezeli nie ingeruje, nie odpowiada na modlitwy, nie trza piniendzy na tace zostawiac, ani sie spowiadac namiestnikom.
To oczywiscie rozwazania retoryczne - nie czuj sie wywolany do tablicy..nie oczekuje odpowiedzi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
Tez miaelm to wkleic, spoznilem sie.

Teraz maja multikulti... Szkoda chlopca
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
87 Postów
Kuba Niewiarowski
(VidkunQuisling)
Początkujący
No co Wy?! Dzisiaj to Rasistowskie zachowanie nie reagować na obcinanie przez Muzułmanów konczyn ,nosów i uszu...Trochę postępowej tolerancji!...Przyjmując Muzułmańskie Rodziny na nasz grunt ze słowem na ustach"Gośc w dom-Bóg w dom..."
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
Bierzcie zasiłki, żeby wspierać dżihad”
www.wykop.pl/ramka/1424209/choudary-bier...eby-wspierac-dzihad/

to juz 3 co tak gada
Polska jest bezpieczna zaden pastuch nie poleci na 53 zlote
Zgłoś wpis