Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(4369 niezalogowanych)
142 Posty

(marteszka)
Stały Bywalec
retier1 napisał:
okey,potwierdzam

super
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
12 Posty
Joanna Madej
(ozeta)
Wiking
dokładny adres: Torgata 16
Ktoś jeszcze sie wybiera?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
a ja sie troche pogubilem nieszczesny heh...czyli kregle jutro, nie dzis ? o ktorej godzinie ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
12 Posty
Joanna Madej
(ozeta)
Wiking
ulv72 napisał:
a ja sie troche pogubilem nieszczesny heh...czyli kregle jutro, nie dzis ? o ktorej godzinie ?

oj, widzę, że ktoś jest mocno zakręcony
Kręgle są jutro. Od 19.00 na Torgata 16. W Oslo.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
to ja cholera napisze tak, jak akurat nie lubie pisac....ano, ze nie wiem czy bede tzn. postaram sie ulozyc swe sprawki na jutro tak, zeby byc bo chcialbym tylko nie umiem powiedziec na bank, czy uda mi sie to...
w kazdym razie jak bede mogl a wy tam bedziecie to ja dolacze... a jak nie bedziecie, to poogladam sobie lokal od srodka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
ulv72 napisał:
... a jak nie bedziecie, to poogladam sobie lokal od srodka
POLITYCZNE PODEJŚCIE DO problemu..."być albo nie być"...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
gabriel napisał:
ulv72 napisał:
... a jak nie bedziecie, to poogladam sobie lokal od srodka
POLITYCZNE PODEJŚCIE DO problemu..."być albo nie być"...

no nie ? no ale tak wlasnie mam, ze dzis akurat nie jestem pewien czy uda mi sie jutro dolaczyc a chcialbym,no...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
ulv72 napisał: ...no nie ? no ale tak wlasnie mam, ze dzis akurat nie jestem pewien czy uda mi sie jutro dolaczyc a chcialbym,no...Czyżbyś odreagowywał to ,że na imprezie miało być multum luda tak na 102 %..
A w rzeczywistości były tylko te Osoby które faktycznie przyszły...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
gabriel napisał:
ulv72 napisał: ...no nie ? no ale tak wlasnie mam, ze dzis akurat nie jestem pewien czy uda mi sie jutro dolaczyc a chcialbym,no...Czyżbyś odreagowywał to ,że na imprezie miało być multum luda tak na 102 %..
A w rzeczywistości były tylko te Osoby które faktycznie przyszły...

nieee... nie jest tak zle byl kto byl, bylo fajnie i to sie liczy... to bylo tydzien temu, dla mnie dzis to juz historia, trzeba myslec jak moze wygladac fajnie dzisiejszy lub jutrzejszy dzien a poki co kregle na temacie sa, czyli znowu mozliwosc spotkania i to jest fajne ja zwyczajnie nie wiem czy uda mi sie jutro zdazyc to co musze zrobic do wieczoru, bede probowal ale nie wiem dlatego nie chce obiecywac...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak

Potwierdzam swoje uczestnictwo.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok