Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Kasia Danielak (1631 niezalogowanych)
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Guciu
co Ty tu porabiasz o tej porze?
ja mam przerwe na kawe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
cos ostanio w kolko strasza adminem pora na kawe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
nene jak chcesz pomagac poszukiwaczom pracy to dlaczego piszesz na priv? wiele osób szuka pracy i twoje wskazówki były by pomocne dla innych jesli masz chęć prosze bardzo pomagaj ciekawe kiedy ci sie znudzi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
Wiking
Nie koniecznie na „priv -masz rację...
Szukać za bardzo nie trzeba i wysilać się z pomocą...
Ja tak samo szukałem -teraz tak naprawdę wystarczy poszukać w pośrednictwie pracy (Norweskim pośrednictwie pracy)
Są adresy e-mail i nr-y telefonów do Polskich pracowników tych pośredniaków...
Ludzie naprawdę pomocni i sympatyczni.
Ja nie wiem jak Ty (bo o <jasta102> już się nie wypowiadam), ale ja wychodzę z założenia, że każdy powinien mieć szansę na podjęcie pracy...
Dlaczego nie możemy być społecznością taką jak inne narodowości, tylko każdy Polak Polaka chętnie by w łyżce wody utopił???
Jeżeli ktoś jest dobrym fachowcem i się szanuje to niech pracuje i niechaj mu się wiedzie -nieudacznik natomiast i tak za długo nie popracuje...
POZDRAWIAM
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
Wiking
Jeśeli ktoś potrzebuje -polecam:
www.rettbemanning.no

a dokładniej:
www.rettbemanning.no/CM.php?PageID=132590
tutaj klikając po lewej stronie miejscowości -otwierają się kontakty do pośredników -wielu tam jest Polskich pośredników...
Powodzenia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
a niech pracują!!! nikt im nie broni ale KAŻDEGO DNIA są nowi poszukujący pracy i pytają o to samo, mamy internet, sporo jest informacji można czytac analizować itd ale większości sie po prostu nie chce samemu szukać, bierz za rączke i pokazuj i tłumacz i po kilka razy dziennie wklejaj te same linki ciekawe ile wytrzymasz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
Wiking
Ma cierpliwość zakończy się zapewne szybko -ale nie jestem zwolennikiem obrażania ludzi...
Podjąłem temat tylko i wyłącznie ze względu na to, że przeczytałem kilka wątków <jasta102> i się we mnie zagotowało...
...szczególnie po przeczytaniu:
www.mojanorwegia.pl/forum/view/4/praca,_...dy/119239/witam.html
Bo sam pracowałem w tej firmie, znam gości i ich podejście; a taki ***** się głupio wymądrza; i rozumiem, żeby to raz się zdarzyło, ale widzę, że minęło 1.5 roku, a gość się wcale nie zmienia -do tego ADMIN nawet nie reaguje...
Żenada...
Jeśli nie trafił na kogoś takiego, to świetnie -gratuluję mu szczęścia... Ja wyjechałem do Norwegii za namową kumpla, który miał nóż na gardle i przez to trafiliśmy w takie miejsce. Nie życzę przeżyć tego co ja nawet jemu (przetrwać 1.5 m-ca za 1000NOK)...

Zgodzisz się chyba ze mną, że Forum to nie przedłużenie "KUŚKI" i nie należy tutaj pokazywać swojej "klasy"...

POZDRAWIAM
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok