Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1046 niezalogowanych)
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
WithOutWingman25 napisał:
as ap,, pisze się razem internetowy hejterze. pozdrawiam Panie Norwegu,to mówiłem Ja ,,ALLIEN ten przyjezdny Polak który zabiera Wam Pracę Norwegom
wyjab**e jajca na takie problemy... pomieszkasz rok, dwa - tez bedziesz sie smial z tych polskich textow: zaberamy wam prace, zapomnial wol jak cieleciem byl, polactwo, polaczki, dajce, pomozcie, blagam i tak dalej... norwegia dluga i niezbyt szeroka... a bierz ja cala dla siebie.... wczesniej sie ona skonczy niz myslisz... z takim podejsciem Norki beda Cie wykorzystywac na kazdym kroku albo sam bedziesz robil jakies teorie spiskowe... no i po co??? mozesz byc szczesliwy: tylko wez ku**a wyluzuj troche!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów
Roman Orlik
(WithOutWingman25)
Wiking
ok. dzięki za rade.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
masz racje , nie jestem z pierwszej lapanki nie cala kasa naraz , zaproponowałem tą kasę tylko dlatego bo wiem że ludzie *nie wszyscy!!* nie pomogą Ci z czystej życzliwości i ja to wiem i pewnie Ty też,stąd ta kasa. ogólnie nie mam pomysłu , jak tu robotę ogarnąc, wszędzie chcą norweskiego...dla tego też łapie się każdej brzytwy

zawsze pisze as ap jesli pisze do polaka, natomiast jesli pisze z kims, kto mówi w innym jezyku, wtedy jest to asap : )
za to ty sie wygłupiłes z " dla tego"

aaaaaaaaaaa i nie jestem zadnym "hejterem" tylko czasem inaczej sie nie da : )
ale to pojmiesz jak sie juz ogarniesz, czego serdecznie ci zycze : )
Widze natomiast, ze kita mieknie ci z upływem czasu i tak 3maj, bo agresja nawet juz w polandii modna nie jest!
Keep smile : )
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów
Roman Orlik
(WithOutWingman25)
Wiking
ale w następnym poście poprawiłem bo wiedziałem że ktoś się przyczepi
kita już mi zmiękła w 2005 w zielonym MONIE
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
ale w następnym poście poprawiłem bo wiedziałem że ktoś się przyczepi
kita już mi zmiękła w 2005 w zielonym MONIE

oj to ty młodziutki jestes......

ale powodzenia tak czy siak : )
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
co to jest MON?? obowiazkowa sluzba wojskowa??? yhm.... a mnie nie chcieli nawet dac ksiazeczki wojskowej a potrzebne bylo mi tylko xero 2 strony podczas zapisow na studia yhm.... i do tej pory jej nie mam... i mam wyje*ane na marnowanie zycia w zielonych dresach... ot, taka mala dygresja....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów
Roman Orlik
(WithOutWingman25)
Wiking
to bardzo fajnie,ja nie byłem na obowiązkowej,sam sobie poszedłem,każdy ma wybór,Ty sobie miałeś wyj.......a inni nie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok