Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Do usunięcia :) - Norwegia

Czytali temat:
(1044 niezalogowanych)
46 Postów
Patryk Patryk
(StarBoy)
Nowicjusz
Nieaktualne
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
mam wrazenie lizak, ze jednak bedziesz musiał zostac solo, bo jak ktos poczyta twoje wywody i kupe w błedów w nich, to raczej bedzie wolał samemu sie napic.....
Ty jakis dziwny jestes i inny...
Bez urazy, ale lepiej zmien nick i zacznij od nowa > po bozemu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
46 Postów
Patryk Patryk
(StarBoy)
Nowicjusz
Kto jest inny, ten jest inny To nie ja latam od tematu do tematu próbując pokazać, że jestem ważny na forum Z resztą nie obchodzi mnie twoje zdanie... A ogłoszenie zamieścił ojciec, tylko nie z tego profilu co trzeba.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
Lizak napisał:
Kto jest inny, ten jest inny To nie ja latam od tematu do tematu próbując pokazać, że jestem ważny na forum Z resztą nie obchodzi mnie twoje zdanie... A ogłoszenie zamieścił ojciec, tylko nie z tego profilu co trzeba.

fajnie macie ze starym dziabiecie sobie z jednego profilu : )
a babcia tez napina jako lizak ?
mowiłem, ze jestes inny...
Ty ale w ogłoeszeniu było,ze gosc ma 39 lat(?)
Skoro to twoj ojciec, to ile kurwa ty masz?
Stary chyba sie wczesnie z toba uwinął, skoro obaj sobie teraz w norge urzedujecie : )
Ty uwazaj, bo skoro tatus taki towarzyski, to jeszcze ci nową mamusie ogarnie..... : )))
Ja pierdole co sie wyprawia na tym swiecie.....
Aliens są lepsi niz myslałem.....
ps: ty na onet lec z komentami, bo podobny poziom prezentujesz jak tamte 15-to letnie orły
Podpisujcie sie jakos inaczej > lizak junior, a stary niech pisze jako senior : )
Choc własciwie obaj prezentujecie sie po chuju fest
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
46 Postów
Patryk Patryk
(StarBoy)
Nowicjusz
Człowieku, nie masz już na czym nabijać tych swoich żałosnych postów? W twoich oczach każdy powinien być inny, bo jesteś tylko zwykłym trollem z forum nie mającym już nic ciekawego do powiedzenia, a żądnym nabicia kolejnego posta Jak dla mnie to ty jesteś inny. I chuj cię obchodzi to co mi tatuś skołuje, bo akurat z "mamusią" nie są razem Więc pozdrawiam cię Marianku, i idź szukać kolejnego tematu gdzie nabijesz sobie z 2-3 posty Żałosny jesteś, naprawdę... A gdybyś chociaż się pofatygował zobaczyć co jest napisane w innych tematach, które to podobno tak "dogłębnie" przeczytałeś. Zapewne byś zobaczył ile ja mam lat. Aż jestem ciekaw jakie grube szkła nosisz w realu od siedzenia przed tym komputerem i szukania okazji do nabicia numerka przy profilu.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak

I tak o to wysmiewając sie z twoich wypocin nabiłes sobie kolejnego posta : ))
Czesiu wybacz > "mam wyjebane" na ilosc postów i na ciebie, aler szacun dla ojca ze sam trafił do norge, czyt.dojechał
PS: Czemu uzyles "mamusia" ?
Rodziców sie nie wybiera, wiec popraw sie as ap!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów
Roman Orlik
(WithOutWingman25)
Wiking
as ap,, pisze się razem internetowy hejterze. pozdrawiam Panie Norwegu,to mówiłem Ja ,,ALLIEN ten przyjezdny Polak który zabiera Wam Pracę Norwegom
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
WithOutWingman25 napisał:
as ap,, pisze się razem internetowy hejterze. pozdrawiam Panie Norwegu,to mówiłem Ja ,,ALLIEN ten przyjezdny Polak który zabiera Wam Pracę Norwegom

hehe fajnie napisałeś w temacie,że szukasz znajomości tylko raczej się unika znajomości a jak to będzie za pieniądze,które proponujesz...-podejrzewam,że znajdziesz kolegę który cię stuknie na tą kasę i kiszka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów
Roman Orlik
(WithOutWingman25)
Wiking
masz racje , nie jestem z pierwszej lapanki nie cala kasa naraz , zaproponowałem tą kasę tylko dlatego bo wiem że ludzie *nie wszyscy!!* nie pomogą Ci z czystej życzliwości i ja to wiem i pewnie Ty też,stąd ta kasa. ogólnie nie mam pomysłu , jak tu robotę ogarnąc, wszędzie chcą norweskiego...dla tego też łapie się każdej brzytwy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów
Roman Orlik
(WithOutWingman25)
Wiking
dlatego też łapie się każdej brzytwy, a wszyscy wiemy że takich jak ja jest wielu,z resztą wystarczy poczytać na forum o życzliwości posty typu...weź wracaj do polski tu po podstawówce nic nie osiągniesz,jak jesteś leniwy to praca do ciebie nie przyjdzie itp.itd. Ja nie znam norweskiego ...jeszcze dobrze że tu w sklepach,stacjach wszyscy po ang. rozmawiaja
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok