Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Euro 2012 - Norwegia

Czytali temat:
(396 niezalogowanych)
5 Postów
Karol Bagiński
(karoletto)
Wiking
Witam serdecznie
Propozycje tą kieruje do ludzi podzielających moja pasje do piłki nożnej,bądz tez ludzi żądnych wrażeń i chcących uczestniczyć w niezwykłym i być może nie do powtórzenia za naszego życia wydarzeniu w naszym kraju-EURO 2012!
Gwiazdy światowej piłki,piękne stadiony i klimat jedyny w swoim rodzaju.
Mam dwa bilety na najlepszy sektor na mecz ćwierćfinałowy między zwycięzcą grupy B(grupa śmierci gdzie graja Niemcy,Holandia,Portugalia i Dania,wielka szansa na zobaczenie wielkich gwiazd) i drugim zespołem z grupy A gdzie gra Polska i jest wielka szansa,ze to własnie nasi rodacy awansują(Ja w to wierze
To wielka szansa uczestniczenia w historycznym wydarzeniu,kupienia sobie za ciężka prace wspomnień na całe życie,nie przegap jej.
Wstępny kontakt mailowy lanselot10@wp.pl
Jestem do dyspozycji,odpowiem na każde pytanie.
Zapraszam i pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
57 Postów
Michael M.
(SmokWawelski)
Nowicjusz
no, tej propozycji tu nie doczytalem... proponujesz bilet, towarzystwo, czy co .. ??
Opis euro niezly... tylko co dalej ??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
Karol Bagiński
(karoletto)
Wiking
Witam ponownie
Ja nie odpuszczę takiej okazji i oczywiście sie wybieram,ale osoba towarzysząca dla której kupowałem ten bilet juz nie jest"elementem"mojego otoczenia i chce sprzedać drugi bilet,banalna historia jak widzicie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok