Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

POMOC W ODNALEZIENIU OSZUSTÓW - FIRMY BUDOWLANEJ - Norwegia

Czytali temat:
Alek Mina (706 niezalogowanych)
2 Posty
Jarek Kalete
(Maxjarko)
Wiking
Witam,

Proszę Państwa, potrzebuję nawiązać kontakt z osobą, która mieszka w Oslo. Chodzi o sprawdzenie adresu. Poszukiwana firma wykonuje tam prace.

Potrzebuję informacji czy owa firma rzeczywiście znajduje się pod wskazanym adresem i czy rzeczywiście wykonuje pracę pod tym adresem.

Jest to firma polska, która oszukała masę ludzi w Polsce i przeniosła się do Norwegi myśląc, że uda im się nie ponieść konsekwencji.

Do osób mieszkających w Oslo lub okolicy - PROSZĘ WAS O POMOC - jechać tyle kilometrów z Polski żeby sprawdzić adres jest naprawdę kosztowne. Za przysługę odwdzięczę się.

Nazwę firmy i dokładne informacje prześle mailem. Mój mail: maxjarko@gmail.com
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
a kto ma czas żeby tu tropić charytatywnie jakiś przekrętów . wynajmij RUTKOWSKI PATROL i przywizą ci szefa w worku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
Jarek Kalete
(Maxjarko)
Wiking
Szefa w worku nie potrzebuje ale dzięki za radę. Informację bardziej kieruje do osób, może przejeżdżających obok albo po prostu chcących pomóc.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
810 Postów
Maniak
Maxjarko napisał:
Za przysługę odwdzięczę się.

Napisz czy zaplacisz choc 75% tego co wezmie agencja detektywistyczna w Norwegii.
Po prostu "za darmoche" to nawet "brzoza" nie spowoduje "cudu".

BTW
Wesmy taki "taniec na rurze" - tylko dla kawalerow.
Tam ci jest rowniez konkretna stawka,
niezaleznie od kalibru rury.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Maxjarko napisał:
Szefa w worku nie potrzebuje ale dzięki za radę. Informację bardziej kieruje do osób, może przejeżdżających obok albo po prostu chcących pomóc.
WIDAĆ IŻ SIĘ NIE ZNASZ na Norweskim prawie ,
W Norwegi Nie Ma Ochrony Danych związanych z Firmami ani Ich właścicielami .
Jeżeli Podasz Tutaj Nazwisko i Nazwę Firmy to Można to sprawdzić o Ile jest Ona zarejestrowana w Norwegi Legalnie
Chcesz to napisz dane na Moją Skrzynkę na Tym Forum . a Ja Sprawdzę nawet gratis .
Bo Mi się Nudzi . tylko szybko bo o północy zamykam Biuro i Idę spać ...
RANO Ponoć na 8 do pracy o ile nie będzie Padać
ECH ... kto to wymyślił prace i dlaczego !!!? .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok