Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Arkadiusz Milewczyk (1797 niezalogowanych)
21 Postów
Maciej Sz
(xhernx)
Wiking
Zapraszam wszystkich chętnych chcących sprawdzić swoje umiejętności na trening Polonii Oslo dziś na godzinę 20:30 na hali F21 - Fyrstikkalleen skole.
Pozdrawiam
Maciek
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
21 Postów
Maciej Sz
(xhernx)
Wiking
Witam wszystkich zawodników i zapaleńców siatkówki.
Przypominam że ciągle prowadzimy nabór do grupy Polonia Oslo.
Mamy zamiar coś w tym roku pograć i potrenować a do tego potrzeba zaangażowanej grupy.
Sezon zaczynamy we wrześniu(dokładnej daty jeszcze nie znam) ale listę chętnych powoli tworzymy.
Dla przypomnienia szukamy osób grających wcześniej w siatkówkę i reprezentujących pewien poziom
Zespół mogę określić obecnie na poziomie polskiej okręgówki lecz mam już kilka zgłoszeń osób grających po 2 ligach więc liczę na dobry poziom w tym roku.
Chętnych proszę o kontakt.

p.s. wszystkich piszących przepraszam, za brak kontaktu do dnia dzisiejszego, ale jak wiadomo...są wakacje!! ....szczególnie widoczne w Norwegii

Pozdrawiam
Maciek
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
21 Postów
Maciej Sz
(xhernx)
Wiking
Witam siatkarską brać!!
Jeśli chcielibyście poznać kilku chłopaków z drużyny i coś pograć zapraszam dziś na plażóweczkę na Voldsløkka sports arena (Sagene, 0467 Oslo)!!
Ok 17 powinno być już większość z nas

Pozdrawiam,
Maciek
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
44 Posty
Nowicjusz
Hej
A nie ma jakieś bardziej amatorskiej drużyny? Może wiecie coś na ten temat? Skoro macie zawodników z 2 ligi to nie poziom na mnie po takiej przerwie. Ewentualnie tylko na rozgrzewke w parach bym sie nadawała. Szukam bardziej amatorów ktoś pomoże?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
12 Posty
Krzysiek Magic
(M4gic)
Wiking
Stecu 13 przyjedz na plazowke damy znac kiedy i o ktorej tylko zostaw jakis namiar na siebie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
44 Posty
Nowicjusz
Hej. No i jak tam rusza coś z tymi treningami? Przyszłabym trochę się poruszać i sprawdzić ten Wasz poziom
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
21 Postów
Maciej Sz
(xhernx)
Wiking
Z tego co wiem to był już pierwszy trening w zeszłym tygodniu. Wracam z polski za tydzień więc niebawem spróbujemy coś zorganizować dla zainteresowanych.
Pozdrawiam
Maciek
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
44 Posty
Nowicjusz
ok w takim razie czekam na info.Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
12 Posty
Krzysiek Magic
(M4gic)
Wiking
Stecu13 jak chcesz kazdy poniedzialek godzina 20:30 voksenskole jak bedziesz chcial wiecej informacji pisz na priv
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok