Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

SZUKAM ZAJĘCIA W WEEKENDY i nie tylko.. - Norwegia

Czytali temat:
(321 niezalogowanych)
6 Postów

(IRASas)
Wiking
Witam. Poszukuje zajecia w weekendy ale nie tylko.Obecnie pracuje od poniedzialku do piatku jednak od godz.14;30 jestem już wolny.Jestem osobą dokładną, pracowitą,sumienną oraz elastyczną jesli chodzi o kwestie warunków pracy,wynagrodzenia,godzin itp.Nie boje sie ciezkiej pracy fizycznej.Interesuje mnie zajęcie w kazdym charakterze.Mieszkam w centrum Oslo ale posiadam swój pojazd wiec moge pracować bez problemu za Oslo. Pozdrawiam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4104 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
IRASas napisał:
Jestem osobą elastyczną jesli chodzi o kwestie warunków pracy,wynagrodzenia,godzin
to nie lepiej juz popracowac dluzej na etacie te kilka godzin niz sie meczyc jeszcze w weekendy na czarno za 100nok??? to sie po prostu nie oplaca.... pracujesz dluzej: masz wieksza wyplate, wieksze feriepenger no i wieksza podstawe do wyliczenia emeryturki....
zeby to sobie policzyc - nie trzeba konczyc wydzialu ekonomii na Harvardzie....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
21 Postów

(Koalski)
Wiking
Yatsek napisał:
IRASas napisał:
Jestem osobą elastyczną jesli chodzi o kwestie warunków pracy,wynagrodzenia,godzin
to nie lepiej juz popracowac dluzej na etacie te kilka godzin niz sie meczyc jeszcze w weekendy na czarno za 100nok??? to sie po prostu nie oplaca.... pracujesz dluzej: masz wieksza wyplate, wieksze feriepenger no i wieksza podstawe do wyliczenia emeryturki....
zeby to sobie policzyc - nie trzeba konczyc wydzialu ekonomii na Harvardzie....

Może nie może, stąd jego pytanie

Ps. Ty to chyba szukasz dziewczyny, stąd tyle błyskotliwości na forum...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4104 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
Koalski napisał:
Może nie może, stąd jego pytanie

Ps. Ty to chyba szukasz dziewczyny, stąd tyle błyskotliwości na forum...

szukam.... a owszem.... ale nie przez www...

Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok