Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(937 niezalogowanych)
8929 Postów
Maniak
farek napisał:
farek napisał:
nie chcesz to nie czytaj i nie płacz i jak piszesz pisz za siebie koles więc sam się przewietrz
i jaka pogoda człowieku jak już ciemno nie pij tyle bo nie wiesz co piszesz
już sporo po 22 00
WEŹ gościu na luz , ponieważ po tak poważnym artykule , jaki Tutaj Nam przedstawiłeś twoje dalsze zachowanie podważa to wszystko co starałeś się zaprezentować .
---
Zachowujesz się jak mało dowartościowany ...
---
E...eeeeeeeee... nieważne ... , piej sobie dalej ...
---
Niemniej , lepiej byś zrobił ... idąc w ślad tego ze zdjęcia , może wtedy jad , zamiast w kierunku ludzi poszedł by ode ciebie do ziemi ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4104 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
farek napisał:
POCZYTAŁEM I POMYSLAŁEM ZE TO POWINNI WIEDZIEĆ WSZYSCY POLACY

wszyscy polacy mieszajacy w PL

od dawna wiadomo ze czarni maja wszystko za darmo i w cholere kasy z tacy ktora nie jest w zadnych ewidencjach... czarna mafia - czarna kasa

w PL co wiadomosci.. co portal internetowy to tyllko politycy i to co na wiejskiej.... dajcie juz na luz wszyscy.... to juz nic innego sie nie dzieje w PL albo na swiecie - tylko donald i kaczor?? dosyc juz tego.... jestescie w NO - a nie w PL... po to wyjechaliscie zeby sie nie stresowac.. bedziecie zdrowsi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
155 Postów

(Motyl)
Stały Bywalec
farek napisał:
inteligent sie znalazł żal mi ciebie bo pewnie juz jestes napity zdrowo tym piwkiem tanim a rano do pracy sprzatać musisz wstac poczytałem troszke twoich bredni jakie wciskasz innym na forum straszną nie wiedzą wali od ciebie jak posiedzisz tu troszke latek nie miesięcy to może polapiesz się ze tu nie warto krecic i oszukiwać do czego namawiasz w postach tylko warto pracować legalnie ale twoje roczniki niestety nie są nauczone pracy tylko lekkiego życia powodzenie w norwegii chłopcze No dobra niech i tak będzie koguciku A powiedz mi jakie Ja to piwo pije? Tak masz racje trzeba było wstac do pracy na 9 i faktycznie posprzątać po sobie tez trzeba to żaden wstyd. Może też zacznij pić to nie będziesz taki nerwowy Przytocz proszę jakiś fragment mojej wypowiedzi gdzie zachęcam kogoś do oszukiwania bo nie pamiętam gdzie tak napisałem. To że urodziłeś się wcześniej niż Ja to nie moja wina zapewniam Cie więc nie rozumiem dlaczego ubliżasz rocznikowi 84 Już na prawdę nie masz nic ciekawszego do napisania? Pozdrawiam i życzę miłego dnia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
19 Postów

(farek)
Wiking
i to wszystko kolego inteligentnego co mogłeś napisać pozdro
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
155 Postów

(Motyl)
Stały Bywalec
Nie to nie wszystko ale po co? I tak nie zrozumiesz...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
18 Postów
Paulina Owczarzak
(paulinaowczarzak1988)
Wiking
hej zmienie temat a ja lubię czasami fajne kazanie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4104 Posty