Witam serdecznie , aktualnie poszukuje pracy w Oslo. W kwietniu ukończę 21 lat. Pracowałem głównie jako magazynier w 3 różnych firmach w Polsce. Mam spore doświadczenie w jeździe samochodami dostawczymi , posiadam prawo jazdy prawie 3 lata. Jestem osobą energiczną z pozytywnym nastawieniem na świat, ambitny nastawiony na własny sukces, oraz rozwój kariery zawodowej , co z pewnością wpłynęłoby na rozwój Pańskiej firmy.
Posiadam miłą aparycję oraz jestem osobą bardzo komunikatywną i pewną siebie, w czym niewątpliwie pomogła mia praca teleankietera, oraz ankietera w wielu projektach i badaniach. Lubię podejmować nowe wyzwania i wykonywać je najlepiej, jak tylko potrafię. Posiadam dobrą znajomość obsługi komputera oraz pakietów biurowych . Jestem osobą znakomicie zorganizowaną oraz dyspozycyjną . Świetnie czuję w kontaktach z ludźmi oraz jestem zdeterminowany w osiąganiu sukcesów.
Jestem osobą niekaraną , bardzo pracowitą, posiadam bardzo dobry stan zdrowia, dobrze komunikuję sie w języku angielskim, posiadam nieposzlakowaną opinie.
Aktualnie pracuję w Polsce lecz szukam pracy w Norwegii, liczę na pomoc.
Jeżeli byłaby jakaś oferta proszę o kontakt
mail: pracadawid@gmail.com
tel 880227830
Z poważaniem :
Dawid Sowiński
Posiadam miłą aparycję oraz jestem osobą bardzo komunikatywną i pewną siebie, w czym niewątpliwie pomogła mia praca teleankietera, oraz ankietera w wielu projektach i badaniach. Lubię podejmować nowe wyzwania i wykonywać je najlepiej, jak tylko potrafię. Posiadam dobrą znajomość obsługi komputera oraz pakietów biurowych . Jestem osobą znakomicie zorganizowaną oraz dyspozycyjną . Świetnie czuję w kontaktach z ludźmi oraz jestem zdeterminowany w osiąganiu sukcesów.
Jestem osobą niekaraną , bardzo pracowitą, posiadam bardzo dobry stan zdrowia, dobrze komunikuję sie w języku angielskim, posiadam nieposzlakowaną opinie.
Aktualnie pracuję w Polsce lecz szukam pracy w Norwegii, liczę na pomoc.
Jeżeli byłaby jakaś oferta proszę o kontakt
mail: pracadawid@gmail.com
tel 880227830
Z poważaniem :
Dawid Sowiński