Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Ostrzeżenie przed oszustem. - Norwegia

Czytali temat:
(941 niezalogowanych)
1 Post

(jaki38)
Wiking
Pragnę ostrzec wszystkich przed korzystaniem z usług Dariusza Kuzniarskiego w zakresie napraw laptopów,nawigacji,telefonów itp.Ta osoba już nie mieszka na Thorvald Meyers gate w Oslo gdyż go osobiście spakowałem w worki.Sprzęt powierzony mu do naprawy zabrał wcześniej do Polski za lub BEZ waszej zgody.Współlokator Jarek.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty

(ankusia1980)
Wiking
Znam skubańca, właśnie "naprawia" mojemu mężowi laptopa, telefonów nie odbiera. Jak ktoś ma na niego namiary to proszę o kontakt
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów

(jarecki1969)
Wiking
Dałem to ogłoszenie dzięki uprzejmości znajomych ponieważ mój były współlokator kuźniarski zablokował mi laptopa na odległość (siedząc w polsce) po tym jak mu napisałem, że otrzyma narzędzia, którymi "naprawia" nasze sprzęty gdy ureguluje należności za mieszkanie. Kilkanaście minut później ekran na moim laptopie "zwariował", została tapeta i żadnej możliwości klikania, klawisze nie działają. W tym samym dniu wymazał mi sms'y, którymi mnie próbował straszyć.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty

(ankusia1980)
Wiking
kiedyś chwalił się, że każdy telefon i laptop jest w stanie ustawić tak, żeby mieć wgląd we wszystko.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów

(jarecki1969)
Wiking
pewni jesteście, że oddajecie swoją "prywatność' w dobre ręce????????????????????
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów

(jarecki1969)
Wiking
ciekawe dlaczego mu bmw w polsce spalili???
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty

(peterparker)
Wiking
Znam goscia naprawial mi komputer ale po jakims czasie przestal dzialac oddalem go do serwisu i tam mi powiedzieli ze zamiast nowych czesci mam stare uzywane tak mnie zrobil w h...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
a to ciekawe że trzy powyższe profile powstały 5.12.2011 w ciągu godziny....?

Sherlock Joanna ..........
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów

(jarecki1969)
Wiking
co daruś masz nowy login???????????????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów