Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
banditoz08 (1298 niezalogowanych)
463 Posty
Przemysław xxx
(Przemko)
Wyjadacz
mari66 napisał:
A jak ja Nie znam się na hokeju to można z wami spróbować?

Pewnie że można nie widzę żadnych przeszkód zapraszam na łyżwy wszystkich chętnych

lizzi bilet masz załatwiony
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
65 Postów

(limonka)
Początkujący
dzisiaj szłam na swój pierwszy spacer po Oslo, jestem tu całkiem nowa i akurat widziałam dzieciaki śmigające na łyżwach, gapiłam się jak nienormalna, może to banalne i śmieszne, ale chyba w życiu nie miałam styczności z tym sportem, ani osobiście, ani jako widz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
463 Posty
Przemysław xxx
(Przemko)
Wyjadacz
limonka napisał:
dzisiaj szłam na swój pierwszy spacer po Oslo, jestem tu całkiem nowa i akurat widziałam dzieciaki śmigające na łyżwach, gapiłam się jak nienormalna, może to banalne i śmieszne, ale chyba w życiu nie miałam styczności z tym sportem, ani osobiście, ani jako widz

To nie takie trudne trzeba tylko troszkę chęci więc polecam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
Przemko napisał:
limonka napisał:

To nie takie trudne trzeba tylko troszkę chęci więc polecam

już się widzę na takim dzikim lodzie jak ja na lodowisku padam na śledzia
to zdjęcie co mam u siebie to właśnie po wywrotce bo kupiłam nowe łyżwy i są totalnie do bani wracam do zwykłych figurówek
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
91 Postów

(Sykepleier84)
Początkujący
czesc ja gralem w hokeya wczesniej, lyzwy i kij by sie jeszcze znalazlo ale nie mam sprzzetu, musialbym pokupowac rekawice ochraniacze i wszytko... sprawa jest do zrobienia ale nie tej zimy, przynajmniej jezeli chodzi o mnie poniewaz na dodatek prawko policja mi odda dopiero w marcu, samochod w garazu stoi a nie bede latal z torba i hokejem po pociagach. ale jestem za
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
463 Posty
Przemysław xxx
(Przemko)
Wyjadacz
To fajnie z roku na rok jest nas coraz więcej trzeba się zwiedzieć o jakieś lidze amatorskiej w hokeju na lodzie i spróbować swoich sił

W sumie jedną czyliderkę już mamy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
463 Posty
Przemysław xxx
(Przemko)
Wyjadacz
Witam dziś graliśmy w Fjellhamar było nas około 10 osób byli też norwescy koledzy więc jesli ktoś ma ochotę dołączyć do nas to zapraszam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów
Lukasz Miskow
(Szachmat)
Wiking
Moze nastepnym razem zostanie podana data i godzina spotkania bedzie latwiej ) Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
463 Posty
Przemysław xxx
(Przemko)
Wyjadacz
Szachmat napisał:
Moze nastepnym razem zostanie podana data i godzina spotkania bedzie latwiej ) Pozdrawiam

Witam nestępne spotkanie Niedziela 29.01.godz13 miejscowość Fjellhamar 14 72 ul Ovre gronlivejen 25
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów
Lukasz Miskow
(Szachmat)
Wiking
Czy jutro spotykacie sie tak samo jak tydzien temu ??? Aktualnie mam caly potrzebny sprzet do gry i chetnie bym z wami zagral Prosze o odpowiedz Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok