Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

DOJAZD Z SANDVIKI NA LOTNISKO RYGGE - Norwegia

Czytali temat:
halina manka Tomek Małecki John John (2447 niezalogowanych)
15 Postów
beata podsiad
(iszczykwa)
Wiking
Prosze o informacje czym i jak najlepiej dojechac z Sandviki do Oslo RYGGE LOTNISKO pociag bus autobus
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
iszczykwa napisał:
Prosze o informacje czym i jak najlepiej dojechac z Sandviki do Oslo RYGGE LOTNISKO pociag bus autobus Też Mi problem ... , jakby ta Nieszczęsna Sandvika leżała nie wiadomo gdzie od Oslo .

Z Tej Wiochy... dojeżdżasz podmiejską kolejką Na dworzec autobusowy , a stamtąd Rejsowym Autokarem pod same drzwi lotniska ....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów
beata podsiad
(iszczykwa)
Wiking
dzieki za informacjie a ile ten przejazd w calosci kosztuje i w jakim czasie mozna dojechac od punktu a do punktu b

problem moze to jest dla kogos kto dojezdza z tej wiochy . ja w zyciu nie bylam w oslo bede tam przejazdem, nie wiem jak to jest dalego wiec dla mnie to jest problem.

dzieki i prosze o wiecej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
771 Postów
Iza _
(yzia)
Wyjadacz
pociagiem zajmie Ci to ok.1,5 godz i bedzie kosztowalo 168 koron. jedna przesiadka w oslo.moze autobusem jest taniej. tutaj nie musisz szukac dworca autobusowego(jest blisko ale jesli masz bagaz)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-5  
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów
beata podsiad
(iszczykwa)
Wiking
sory ale pisalm ze w oslo nigdy nie bylam wiec prosze jeszcze o kolejne szczegoly

z sandviki do oslo pociagiem - na ktory dworzec?
i tak samo autobusem - czy bezposrednio ? jezeli nie to gdzie konkretnie przesiadka?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...ja

tez ci pomoge

w zadawaniu kolejnych pytan:

- czy do pociagu mam wsiasc od przod skladu,czy od konca?
- na ktorym miejscu mam usiasc (od okna czy od przejscia)?
- czy za przejazd mam zaplacic bilonem,czy banknotami?

a najlepiej zeby mnie ktos podwiozl...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
brzydal napisał:- czy do pociagu mam wsiasc od przod skladu,czy od konca?
- na ktorym miejscu mam usiasc (od okna czy od przejscia)?
- czy za przejazd mam zaplacic bilonem,czy banknotami?..

Co prawda ... nie przystoi odpowiadać pytaniem na zadane już uprzednio pytanie .!
---
Niemniej w Tym Konkretnym przypadku ... taki szyk jest i logiczny i zarazem potrzebny , by pokazać Indolencję osoby zadającej dziecinne pytania ...
...TYPU..."Mamo ...a dlaczego mleko w cycku nie kwaśnieje ... ? bo ja lubię biały ser...!!!."

---
To że jesteś w Norge i mieszkasz w Sandvice , a ani razu nie byłaś w Oslo...!!! . To po prostu SZOK...
Zwłaszcza ,że Sandwika to tylko sypialnia Oslo . autem bez korków niecałe 15min do Centrum

---
PO PROSTU ...WSTYD... DLA CIEBIE SAMEJ JAK I OSÓB U KTÓRYCH PRZEBYWAŁAŚ ...
---
jEDNAK DOMNIEMUJĘ ...IŻ DRĘCZY CIEBIE POWSZECHNA CHOROBA ..POLSKIEJ EMIGRACJI...
...F UN T O Z A...
PRZYKRE ... JEDNAK I TAK NIERAZ BYWA...!!! .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
183 Posty
Gamel Fazi Fazi
(GamelFazi)
Stały Bywalec
iszczykwa napisał:
Prosze o informacje czym i jak najlepiej dojechac z Sandviki do Oslo RYGGE LOTNISKO pociag bus autobus reiseplanlegger.trafikanten.no/no/Mellom...)/etter/220920112019
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
771 Postów
Iza _
(yzia)
Wyjadacz
dworzec w sandvice jest jeden.jak wjezdzasz do Oslo od strony Sandviki to najpierw jest Nationaltheatret a pozniej Oslo Sentral.tam musisz wysiasc i na wielkiej tablicy odjazdow sprawdzic z ktorego peronu masz pociag na Rygge.ze stacji Rygge jezdza darmowe autobusy na lotnisko.nie wiem co wiecej potrzebujesz wiedziec.mozesz tez sprawdzic godziny odjazdow,przesiadki ceny na nsb.no jest po norwesku ale latwe w obsludze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...i

tak oto

forumowi pomagacze

stworzyli kolejna kaleke zyciowa...
Zgłoś wpis