Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Jacek Polański (916 niezalogowanych)
4104 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
@aga Te ciastka to jeszcze cieple?????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów

(agniesia_w)
Wiking
Czy cieple..? Oczywiscie !!! W koncu 2 miesiace to jak chwila wiec nie zdarzyly sie jeszcze ochlodzic
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
4104 Posty
(Yatsek)
Maniak
cieple ciastka i mrozona kawa...... czy jest cos jeszcze w tym zestawie??? mnie zawsze jest malo stad te pytania hehehe

offtop//
ps. wchodzi facet do apteki i mowi: jesli macie tabetki na chciwosc to poprosze... tylko duzo, duzo duuuuzo........
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów

(agniesia_w)
Wiking
Na cos wiecej to juz trzeba sobie zasluzyc ... oczywiscie o kuchni rozmawiamy, zeby nie bylo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
65 Postów

(limonka)
Początkujący
JLK21 napisał:
cieple ciastka i mrozona kawa...... czy jest cos jeszcze w tym zestawie??? mnie zawsze jest malo stad te pytania hehehe

offtop//
ps. wchodzi facet do apteki i mowi: jesli macie tabetki na chciwosc to poprosze... tylko duzo, duzo duuuuzo........

dobre
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
4104 Posty
(Yatsek)
Maniak
agniesia_w napisał:
Na cos wiecej to juz trzeba sobie zasluzyc ... oczywiscie o kuchni rozmawiamy, zeby nie bylo

to znaczy ze jesli zachcialoby mi sie schabowego na przyklad to musialbym stanac na glowie i klaskac rekoma???? alez Ty wymagajaca jestes.....
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów

(agniesia_w)
Wiking
cos w tym stylu Ale w sumie to nie o tym watek to moze nie przeszkadzajmy , moze ktos chcialby sie dopisac, poznac kogos a my tu o jakims schabowym Pozdrowienia dla wszystkich
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4104 Posty
(Yatsek)
Maniak
agniesia_w napisał:
cos w tym stylu Ale w sumie to nie o tym watek to moze nie przeszkadzajmy , moze ktos chcialby sie dopisac, poznac kogos a my tu o jakims schabowym Pozdrowienia dla wszystkich

yhm... i juz dostalem kosza.... a ja chcialem tylko zjesc miesko i schrupac ciasteczko.....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok