Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

islandczyk pozna miła polkę ;) poważne oferty ;) - Norwegia

Czytali temat:
arkadiusz7777 (1442 niezalogowanych)
211 Postów

(mari66)
Stały Bywalec
hej ja jestem jego koleżanka i mu pomagam z tym ogłoszeniem w treści wszystko jest prawdziwe heheh i interesuja go tylko poważne oferty
a oto ogłoszenie

hej jestem miłym i sympatycznym chłopakiem z insladii ktory mieszka w oslo od jakiegos czasu i szuka pozytywnej dziewczyny do stworzenia prawdziwego zwiazku a nie ukladu na sex...mam 29 lat studiuje i pracuje mam stabilna sytuacje w oslo znam angieslki,norweski,troche polski (moja macocha jest polka )) jestem bardzo sympatycznym i normalnym chlopakiem jesli chcesz mnie poznac poprostu napisz maila mam 188 cm wzrostu 85 kg przystojny
szukam dziewczyny od 23-29 lat interesuja mnie same powazne oferty
mam znajomych polakow wiec mozesz czuć sie komfortowo

skarpiae@hotmail.com

pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
277 Postów
M N
(MareckiMarecki)
Stały Bywalec
A 30 latka jest już za stara dla ciebie ? jak bym był kobietą to bym cię kopnął w 4 litery
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
112 Posty
xxx xxxx
(chudy1)
Początkujący
dziwne,chlopak wysoki,przystojny i szuka polki przez internet,dla mnie prawie to samo jak placic za sex np.w burdelu za kase.jak ktos jest przystojny itd.to zapoznaje laski normalnie,no chyba ze jakas sierota.hhmm
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
chudy1 napisał:
dziwne,chlopak wysoki,przystojny i szuka polki przez internet,dla mnie prawie to samo jak placic za sex np.w burdelu za kase.jak ktos jest przystojny itd.to zapoznaje laski normalnie,no chyba ze jakas sierota.hhmm

może przytyj trochę chudy,co?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
211 Postów

(mari66)
Stały Bywalec
hej to nie tak ....poprostu wielu ludzi pracuje za duzo i nie ma czasu na poznanie kogos ..;/ to mowie ja marta jego kolezanka chlopak nest naprawde wporzadku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
277 Postów
M N
(MareckiMarecki)
Stały Bywalec
Skoro jest OK . to na co czekacie ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
211 Postów

(mari66)
Stały Bywalec
ja i on?? hehe dla mnie to tylko kolega..))
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
mari66 napisał:
hej to nie tak ....poprostu wielu ludzi pracuje za duzo i nie ma czasu na poznanie kogos ..;/ to mowie ja marta jego kolezanka chlopak nest naprawde wporzadku

......no chyba nie aż tak do końca
W czym problem żebyś go wyciągneła parę razy na jakieś imprezy oczywiście.......jako martwiąca się o niego koleżanka
......chyba że się obawiasz co nieco o tę swoją wiare
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
mari66 napisał:
hej ja jestem jego koleżanka i mu pomagam z tym ogłoszeniem w treści wszystko jest prawdziwe heheh i interesuja go tylko poważne oferty
a oto ogłoszenie
...mam 29 lat studiuje

pozdrawiam

hmmm. przed 5o powinien skończyć te studia, także nie spieszcie się dziewczyny za bardzo. jeszcze zdążycie gdzie co z kim urodzić i wychować
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
211 Postów

(mari66)
Stały Bywalec
ja mam ten sam problem pracuje za duzo i rzadko kiedy mam czas a na impreze a jak wyjde do od czasu do czasu to chcem pogadac z kolezankami a nie isc na podryw heh
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok