1 NOK
Dostałem przydział do nowego lekarza,PHAM ANNA PHINGA.Chciałbym wiedzieć czy to jest polka i co ten skrót przed nazwiskiem oznacza?Warto przy niej zostać,czy ...
Hej czego wam brakuje w Norwegii?Za czym tęsknicie...?A może niemacie takich problemów... Jestem ciekawa waszych wypowiedzi... Ja tęsknie za ...
Witam czy wie ktoś może gdzie można dzieci zapisać na zajęcia bądź kurs norweskiego ?
witam!!!! szukam znajomych ktorzy sa zainteresowani gra w tenisa stolowego i maja chwile czasu na gre. Pozdrawiam!
malarz -piaskarz szuka pracy w nordland, okolice bodo,fauske, narwik. ewentualne propozycje na priwa : )
Jestem samotna matka,niedlugo przyjezdzam do norwegii. Syn ma 6 lat. Mieszkanie mam prace tymczasowa na poczatek takze. Prosze podpowiedzcie mi od czego mam ...
Witam. Norwezki maja opinie dosc latwych dziewczyn i mam pytania w zwiazku z tym Po pierwszy czy to prawda? A po drugie, to jak najlepiej zaciagnac ...
Ja natomiast mam pytanie o niepełnosprawne dzieci w Norwegii, dużo na ten temat czytałam - ale jak to wygląda w praktyce, może jest ktoś kto mieszka w No z ...
Mama 4-letniego chłopca zaopikuje się dziećmi u siebie w mieszkaniu ale niekoniecznie(ta kwestia do uzgodnienia). Mieszkam w spokojnej dzielnicy Gamle ...
Jeśli jesteś z Trondheim dopisz kolejno cyfrę, zobaczymy ile użytkowników tego forum mieszka w Trondheim. Pozdro dla wszystkich i zaczynajmy 1 - ...
nie orientuje sie ktos ile placa za miesiac dagmamie?
witam czy może ktos mi powie jakie dokumenty mam ze sobą zabrać aby móc sie przeprowadzić sie do męza do norwegi.Mam syna w wieku 8 lat i chcem zapisać go do ...
zaraz cos powrzucam i licze na Poznanie Nowych osób(ek) z mojego regionu
Czy moge zapisać dziecko do przedszkola jeśli niejest jeszcze zgłoszone na policji? Zamierzamy to zrobić w tym miesiącu-czekamy jeszcze na papiery z ...
Błagam podejmę się każdej pracy - proszę o pomoc.Wiem że istnieją jescze dobrzy ludzie.Może niektórzy byli nawet w podobnej sytuacji co ja.Potrafię bardzo ...
No ja siedzę w Polsce znam język ale angielski... Czy w Norwegii większość zna angielski czy mam już zacząć się uczyć Norweskiego???