Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Aktualności

Macie to w lodówce? Lepiej wyrzućcie

Iga Jaruszewska

09 sierpnia 2017 11:28

Udostępnij
na Facebooku
Macie to w lodówce? Lepiej wyrzućcie

Kiełki alfalfa (lucerny) mogą zawierać bakterie salmonelli. wikimedia.org/Buelldm/Creative Commons Attribution-Share Alike 3.0 Unported

Firma Norske Spirer wycofuje ze sklepów kiełki alfalfa (lucerny), ponieważ w produkcie mogą znajdować się bakterie salmonelli.
7 sierpnia portal matportalen.no poinformował, że firma Norske Spirer wycofuje ze sklepów kiełki lucerny, które mają termin przydatności do 18 sierpnia lub wcześniejszy. Produkt wycofano ze względu na ryzyko wystąpienia w nim bakterii salmonelli.

Nazwa produktów: „Norske Spirer Økologisk Alfalfa” i „Rema Økologisk Alfalfa”
Firma produkcyjna: Norske Spirer

Norske Spirer prosi, by klienci, którzy zakupili ten produkt w ostatnim czasie, wyrzucili go lub zwrócili do sklepu, w którym został zakupiony.
Reklama
Gość
Wyślij


Reklama
Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok