Chlebek ziemniaczano-cebulowy – pyszny dodatek do sałatek i zup

Chlebek ziemniaczano-cebulowy może być dobrym dodatkiem do zup kremów fot. Katarzyna Smól
Składniki:
– 150 mąki pszennej
– 1 mała cebula
– 2 łyżki startego parmezanu (najlepiej startego na płatki)
– 1 jajko
– 2 łyżki mleka
– 1 czubata łyżka musztardy
– szczypta pieprzu kajeńskiego
– szczypta tymianku
– 1/2 łyżeczki soli
– 1/2 łyżeczki proszku do pieczenia
Sposób przygotowania:

Raport Norwegia
Twoje centrum aktualności i najnowszych wiadomości z Norwegii. Publikujemy dziesiątki informacji dziennie, abyś był zawsze na bieżąco. W jednym miejscu znajdziesz kluczowe informacje: od alertów pogodowych i sytuacji na drogach, przez doniesienia z rynku pracy, po najważniejsze wydarzenia z Oslo, Bergen, Stavanger i wszystkich regionów Norwegii.