Aromatyczne placuszki rybne – prosty przepis na sobotni obiad

Kotleciki rybne można podawać np. z pomidorkami koktajlowymi fot. Katarzyna Smól
Składniki na kotlety:
– 400 g tuńczyka w puszce w sosie własnym (może być też łosoś)
– 15 g roztopionego masła
– szczypta pieprzu cayenne
– skórka otarta z połowy cytryny
– sól, pieprz
– 1 jajko
Składniki na panierkę:
– ok. 1/2 szklanki bułki tartej
Sposób przygotowania:
Smacznego!

Raport Norwegia
Twoje centrum aktualności i najnowszych wiadomości z Norwegii. Publikujemy dziesiątki informacji dziennie, abyś był zawsze na bieżąco. W jednym miejscu znajdziesz kluczowe informacje: od alertów pogodowych i sytuacji na drogach, przez doniesienia z rynku pracy, po najważniejsze wydarzenia z Oslo, Bergen, Stavanger i wszystkich regionów Norwegii.