Witam mieszkam w Oslo i ostatnio z miesiąc temu zobaczyłem ogłoszenie o prace na mojej norwegi i było to ogłoszenie od Jarka S ze poszukuje osób do pracy w norweskiej firmie nazwę tej firmy już nie pamiętam ale miała ona podobno podpisać kontrakt z coca-cola, miało to być na terenie Oslo budowa magazynu tak twierdził Jarek S i on tych ludzi miał zatrudnić mnie w tym tez spotkanie o prace odbywało się w Nedre Rommen w barakach pracowniczych i wyjazd na szkolenie miało sie odbyć za drobna opłata ja mu wpłaciłem pieniądze ale niestety na umówionym miejscu nikt sie od niego nie wstawił i ślad po Jarku S zaginał, jest na razie nas 4 co nas tak wykiwał mamy mniej więcej namiary gdzie mógł by on przebywać w obecnym czasie śledziliśmy ten samochód którym on jeździł z tym młodym on tak samo został wyrolowany przez niego tez miał mu załatwić prace i tez go wyrolował, raz śledziliśmy Jarka S i wiemy ze mieszkał w fredersborgveien- niebieska brama ale ten dom już został opuszczony bo byliśmy tam i z biura obok dowiedzieliśmy sie ze został tylko samochód mercedes wito bez tablic rejestracyjnych i nie możemy go namierzyć, jeśli ktoś coś wie na temat Jarka S to prosił bym o kontakt
12 Lat, 5 Miesięcy temu