Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
monika mojanorwegia (1829 niezalogowanych)
240 Postów
Ewa M.
(toja)
Stały Bywalec
ja płaciłam w domu 2 piętrowym 150m. ok.6 tyś za 2 miesiące w zimie a latem to nie pamiętam.Hilton ma dobrze i to jest najwygodniejszy sposób wynajmu i spokojna głowa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
"Hilton ma dobrze" Bo Hilton se umie wynająć mieszkanie. Ja czasem patrze na ludzi jak szukają mieszkan do wynajęcia.... to nie, bo kafelki w łazienkce brzydkie,to nie bo meble w kuchni wieśniackie, to nie, bo drzwi nie takie. O, jest ! To, to, to , wlasnie to!! Zajebiste, odwalone ma maksa, to nic ze ogrzewanie elektryczne...jakos to bedzie... grunt to zrobic zdjecia i pokazac rodzine w PL jakie mam wypasione wnętrze
A Hilton to se szuka mieszkania przytulnego i z centralnym ogrzewaniem, bo centralne jest WLICZONE w czynsz, tak jak ciepła woda.
Pozdrawaim.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
107 Postów
Kasia kkkkk
(Kosacha)
Początkujący
Wniosek z tego taki, ze kazdy powinien szukac takiego mieszkania na jakie utrzymanie pozniej bedzie go stac, bo jak ktos musi oszczedzac na pradzie to i 'kafelki bedzie mial brzydki czy tam wiesniackie meble w kuchni' i na odwrot...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(ewunia)
Wiking
hah taka mala dygresja do tematu - wiecie czemu Norwedzy maja wlaczone swiatlo 24 godziny na dobe 7 dni w tygodniu 365 dni w roku? ostatnio sie dowiedzialm wlasnie... ze strachu, ze im trole dzieci ukardna. hmmm... ciekawa tradycja droga ale ciekawa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
240 Postów
Ewa M.
(toja)
Stały Bywalec
ja wygód nie szukam wcale nie mam płytek w łazience i wypasionych mebli w kuchni,bo wiesz Hilton nie w każdym mieście jest multum mieszkań czy domów na wynajem tak jak np.w Oslo i tak jak napisał Kosacha żeby było mnie póżniej stać
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Hmmm... dziwne... zawsze mi sie wydalawo, ze szukanie wygod i umilanie sobie zycia jest naturalna potrzeba ludzka...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-6  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
Marcin Sobanski
(Horacy)
Wiking
ile kosztuje 1Kw?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
240 Postów
Ewa M.
(toja)
Stały Bywalec
ale na te przyjemności i wygody nie każdego jest stać drogi Sethur,na razie jak w moim przypadku bo mam zamiar kupić dom i nie wyrzucać kasy w błoto żeby pózniej mieć lepiej muszę trochę pocierpieć i zrezygnować z wygód
Zgłoś wpis
Oceń wpis:6  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
Z pradem chyba jest troszke podobnie jak w Polszy. Rachunek zalezy od kogo kupujemy prad i od tego kto go nam dostarcza.Tez nie bardzo sie tym interesuje ale ostatnio pani pod sklepem usilnie mnie namawiala na zmiane dostawcy pradu zanim doszedlem do glosu i powiedzialem ze wynajmuje tylko mieszkanko w domku to uslyszalem ile to tysiaczkow rocznie moglbym zaoszczedzic.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
Horacy napisał:
ile kosztuje 1Kw?

1kW/h kosztuje ok. 50 øre + wynajem sieci ( nettleie ) ok. 20 - 50 øre/kWh - im tanszy prad tym drozsza wynajem sieci

www.dinside.no/383144/stromkunder-flaas-av-nettleien

tu mozesz sobie poczytac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-5  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok