Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Mogę zabrać jedną osobę na święta do PL. Oslo-Wawa - Norwegia

Czytali temat:
(851 niezalogowanych)
15 Postów
Marcin L
(Skocz3k)
Wiking
Hej.

Jakoś 15-18 grudnia wyjeżdżam z dwiema dziewczynami samochodem Mondeo-kombi-k3 do Warszawy. Trasa to Oslo - Ystad (prom) - Świnoujście - Warszawa, a dzień później Lublin- Chełm.

Koszt podróży dzielona jest na 4 osoby. Wszystkie rachunki za paliwo i za prom będą dostępne od ręki. Koszt całej imprezy to jakoś 1300zł +/- 100zł (wiadomo jak jest). Po rozliczeniu wychodzi koszt 350-375zł za osobę. Jeżeli ktoś będzie miał jakieś drobny bagaż to jak najbardziej, a jeżeli telewizory z kosza czy stare mikrofale to podziękuję. Jeżeli ogłoszenie przeczytają dwie drobne dziewczyny (waga do 55kg) to jest możliwość, że wezmę dwie osóbki. (Wybaczcie, że mało subtelnie). Na wszelakie pytanie z chęcią odpowiem, dlatego proszę o informacje na priv. Również proszę nie spamować bo wiem, że będzie kogoś korcić

Pozdrawiam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
275 Postów
Janek Szaradek
(opptymus)
Stały Bywalec
Skocz3k napisał:
Hej.

Jakoś 15-18 grudnia wyjeżdżam z dwiema dziewczynami samochodem Mondeo-kombi-k3 do Warszawy. Trasa to Oslo - Ystad (prom) - Świnoujście - Warszawa, a dzień później Lublin- Chełm.

Koszt podróży dzielona jest na 4 osoby. Wszystkie rachunki za paliwo i za prom będą dostępne od ręki. Koszt całej imprezy to jakoś 1300zł +/- 100zł (wiadomo jak jest). Po rozliczeniu wychodzi koszt 350-375zł za osobę. Jeżeli ktoś będzie miał jakieś drobny bagaż to jak najbardziej, a jeżeli telewizory z kosza czy stare mikrofale to podziękuję. Jeżeli ogłoszenie przeczytają dwie drobne dziewczyny (waga do 55kg) to jest możliwość, że wezmę dwie osóbki. (Wybaczcie, że mało subtelnie). Na wszelakie pytanie z chęcią odpowiem, dlatego proszę o informacje na priv. Również proszę nie spamować bo wiem, że będzie kogoś korcić

Pozdrawiam.

A pomyslales o innej opcji? MOze matka z 2 malych dzieci. Zawsze to pare zlotych wiecej. W mondeo tyle miejsca.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów
Marcin L
(Skocz3k)
Wiking
Myślałem na tym parę razy. Nawet podpiąłem auto pod komputer i obliczyłem czy wytrzyma. No da się wszystko, mondeo wytrzyma i już prawie podjąłem taką decyzje, ale jednak przeważył fakt, że narzekania dzieci nie wytrzymam. Jeszcze jakieś pytana? Z przyjemnością odpowiem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok