Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Paszport dla niemowlaka Problem !!!!! - Norwegia

Czytali temat:
D191 Gfd (614 niezalogowanych)
4 Posty
natalia gdfdd
(natala1111111)
Wiking
niedawno urodzilam coreczke na koniec lipca mam zaplanowany slub w Polsce
Wszystko szlo pieknie akt urodzenia dziecka przyszedl w miare szybko tylko na przeszkodzie stanal mi polski konsulat a mianowicie data umówionego terminu wizyty na 14 sierpnia To zdecydowanie ta pozno a slubu i wesela nie przeloze Prosze was o pomoc !!! Jezeli ktos z was ma wczesniejszy termin i ma mozliwosc zamiany odplatnie badz z dobrego serca prosze o kontakt na forum
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
stokrotka1044 stokrotka1044
(stokrotka1044)
Wiking
ja miałam podobny problem polecam śledzenie strony z terminami kilka razy nawet w ciągu godziny ludzie rezygnuja ja miałam termin na początek lipca ale zwolniło sie 14 czerwca i sprawa załatwiona.szkoda że nie odezwałaś sie tu wczesniej bo miałam wolny wczesniejszy termin i była dziewczyna której tez sie paliło ale nie odpisała wiecc go zwolniłam w ubiegły weekend szkoda ale moja rada jak wyżej.Powodzenia!! jak chcesz to moge śledzic także napisz do jakiej daty cie ratuje i jak sie z toba expres skontaktowac bo termin jak sie pojawia to zaraz go ktoś przechwyca..Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4104 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
podbije Ci temat... a co mi tam...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
12 Posty
Siwa S.
(unge098)
Wiking
Ja również urodziłam córeczkę i termin mam dopiero 11 września, może ktoś z Was ma termin, który ma zamiar zwolnić? byłabym bardzo wdzięczna
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok