Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Pilna sprawa!!! - Norwegia

Czytali temat:
Sebamarins (871 niezalogowanych)
133 Posty
Renata Justyna
(Renata84)
Stały Bywalec
Dwoch chlopakow ok.30 lat szuka mieszkania lub pokoju na jakis czas od ZARAZ1...stolarz i murarz-wykonczeniowka.Jesli ktos ma jakies namiary lub bylby mily i posluzy z pomoca bede wdzieczna
Z gory dziekuje ...nr.kontaktowy 92562486
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
62 Posty
Alicja HJfsjfh
(Ghalia)
Początkujący
Ja mam mieszkanie ! W Konarzewie, 2pok, 1000zł +czynsz .......

A tak na serio to dodaj do tematu kraj i miasto

No chyba że chodziło tylko o reklamę ekipki budowlanej...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...qurwa

tez mi fachowcy

stolarz i murarz szuka

mieszkania.a zbudowac sobie..!

p/s:
co to jest - ekipka?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
przecież wyraźnie napisane, że to
chłopaki
trzydziestoletnie
a nie samodzielni faceci, czy mężczyźni
czytać ze zrozumieniem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
133 Posty
Renata Justyna
(Renata84)
Stały Bywalec
Daruj sobie te teksty,jesli taka jest twoja odpowiedz-NIE PISZ!!!CZYTAJ ZE ZROZUMIENIEM!...ciekawa jestem czy tobie bylo by milo jakbys musial spac ''na ulicy''...ktos by ci dal mlotek i zbuduj sobie...chodzilo o mojego brata GLUPI FIUCIE!!!...skur...wysynstwo ludzkie nie zna granic!!! zal mi ciebie i twojej plaskiej inteligencji...i zal tez tu cokolwiek pisac...tylko od polskich naszych obywateli mozna uzyskac taka wlasnie odpowiedz!...W nowym roku ,zycze ci tego samego co dajesz w zamian...czyli SHIT!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
133 Posty
Renata Justyna
(Renata84)
Stały Bywalec
Renata84 napisał:
Daruj sobie te teksty,jesli taka jest twoja odpowiedz-NIE PISZ!!!CZYTAJ ZE ZROZUMIENIEM!...ciekawa jestem czy tobie bylo by milo jakbys musial spac ''na ulicy''...ktos by ci dal mlotek i zbuduj sobie...chodzilo o mojego brata GLUPI FIUCIE!!!...skur...wysynstwo ludzkie nie zna granic!!! zal mi ciebie i twojej plaskiej inteligencji...i zal tez tu cokolwiek pisac...tylko od polskich naszych obywateli mozna uzyskac taka wlasnie odpowiedz!...W nowym roku ,zycze ci tego samego co dajesz w zamian...czyli SHIT! -do brzydal!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok