Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

przepuklina sposoby leczenia - Norwegia

Czytali temat:
legut1 (977 niezalogowanych)
3 Posty
Jolanta Tyburska
(Miska33t)
Wiking
Jak wygląda leczenie przepukliny w norwegi?? do kogo sie udać jakie badania i kto kieruje na operacje?? Za wszelką pomoc z góry dziękuję
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
Miska33t napisał:
Jak wygląda leczenie przepukliny w norwegi?? do kogo sie udać jakie badania i kto kieruje na operacje?? Za wszelką pomoc z góry dziękuję
lekarz pierwszego kontaktu!!!!!!! on wszystkim dyryguje!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
Jolanta Tyburska
(Miska33t)
Wiking
a czy za operacje trzeba płacić?? jak sie legalnie pracuje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
ja wiem jak zapobiegać przepuklinie
nie można się przemęczać w pracy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
202 Posty
Agnieszka N.
(AgaN)
Stały Bywalec
Ojeju wspolczuje Dwa lata temu towarzyszylam mojemu tacie przed i po operacji...jemu zalozono siatke , nieciepial duzo, ale zalezy tez jaka przepuklina czy duza czy mala i jak daleko "wypchalo"-przepraszam nie wiem jak to ujac

zycze zdrowka a jesli jest mozliwosc to probuj w Polsce, ponoc jest przepis ze mozna skorzystac z pomocy za granica ale trzeba poczytac...kiedys ktos tutaj na forum wkleil linka z Helfo odnosnie tego przepisu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
12 Posty

(misi)
Wiking
4 tygodnie temu mialem operacie podwojnej przepokliny dzis wrucilem do pracy . to byla pierwsza w moim zyciu operacia wic niewiem jak to jest pierwsze dwa tygodnie boli jak holera potem jakos to bylo placilem 380 kr za operacie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
Jolanta Tyburska
(Miska33t)
Wiking
Powiedz jak trafiłeś do szpitala czy cie rodzinny wysyłał i ile to trwało od pierwszej wizyty??
Tu chodzi o mojego męża który pracuje przy kamieniu ciężko dźwiga. Z góry dziękuję
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
24 Posty
maria jarosz
(mary)
Wiking
Tez sie obawiam czy nie mam przepukliny choc nie wyczuwam jakiegos zgrubienia to rwie mnie w pachwnach jakby mi noge odrywali.Jakie sa objawy przepukliny
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-5  
Odpowiedz   Cytuj
12 Posty

(misi)
Wiking
idzie do swojego lekarza, ja dostalem chorobowe 60 procent. termin operaci trzy miesiace do wyznaczenia daty operaci. umnie nav po miesiacu stwierdzil iz moge pracowac z ta dolegliwoscia ale to dloga historia. aby do operaci doszlo szybciej lekarz wyslal papiery do innego szpitala. operacie przeszedlem okolo 2 miesiecy od pierwszej wizyty. pozatym najpierw szpital wzywa na badanie potem mialem telefon czy moge za dwa dni prazyjechac na opeacie.o 10 uspili mnie a o 14 jechalem do domu. za dojazdy do szpitala dostalem zwrot pieniedzy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok