Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

barnetrygd 970 kr, ALIMENTY - Norwegia

Czytali temat:
Karolkarol Karol (738 niezalogowanych)
16 Postów
OLA xxx
(lola211)
Wiking
witam,czy ktos sie moze orientuje w tym temacie...mianowicie moje dziecko ma norweski paszport jak jej ojciec.niestety po naszym rozstaniu jestem zmuszona wrocic do polski z dzieckiem i mam takie pytanie czy te 970kr miesiecznie ktore dostaje na dziecko z nav zostanie mi(dziecku) zabrane bo nie bede mieszkala w no?
i jeszcze moze ktos wie jesli ijciec dziecka zarabia ok 30tys miesiecznie o jakie aliment moge sie ubiegac?(jakie sa srednie stawki w no)?dziekuje za odpowiedzi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
lola211 napisał:
witam,czy ktos sie moze orientuje w tym temacie...mianowicie moje dziecko ma norweski paszport jak jej ojciec.niestety po naszym rozstaniu jestem zmuszona wrocic do polski z dzieckiem
dlaczego już się poddajesz i chcesz wracać do biednej Polski
nie po to z niej uciekałaś
spróbuj poszukać innego Norwega
a alimenty i zasiłek i tak wtedy dostaniesz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
16 Postów
OLA xxx
(lola211)
Wiking
ja juz jestem w pl od 2 tyg.nie chce wracac do no mam zle wspomnienia bylam w krisesenter i mam dosc wszystkiego....nawet zycia.jestem w pl i musze sie wziasc za siebie...ale nie wiem po prostu co i jak jesli chodzi o dwa wczesniejsze moje ptania..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok