Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Fødselsattest - Norwegia

Czytali temat:
Max Z... Artur Kal Anna Łopata EMILIA STRZĄBAŁA Patrycja Rybska Meggie S Pawel P Katarzyna Szczuka ( ) Anna Kazm Katrzyna Smółka Justyna11 Madziaxxx (3294 niezalogowanych)
17 Postów
Wiking
Witam serdecznie. mam pytanie odnosnie aktu urodzenia norweskiego (Fødselsattest), urodziła mi sie córeczka 4 listopada, i chcialbym jak najszybciej załatwic paszport,ile czasu musze czekac na akt urodzenia? bo mowili mi ze do 2 tygodni przyjdą papiery, czy jezeli bym pojechal do tego urzedu gdzie sie wybiera akt urodzenia to czy moge to przyspieszyc?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
549 Postów
Grzegorz K
(Grzes203)
Wyjadacz
Przyśpieszyć? W Norwegii?? Hahaha. Niemożliwe.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
87 Postów
Michał Polak
(korepetytor)
Początkujący
Czy dwa tygodnie to tak dlugo? Spokojnie. Daj dziecku luz i sama odpocznij. Na paszport i tak czeka sie bardzo dlugo bo masz formalnosci w Polsce do zalatwienia ale przeciez starczy wpis do paszportu. Noworodek nie potrzebuje wlasnego paszportu. Wpis do paszportu mozesz zalatwic w Ambasadzie RP w Oslo.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
39 Postów
aleksandra d
(ola*i*andrzej)
Nowicjusz
Po wyslaniu imienia dziecka do skatt czekalam na akt urodzenia tydzien,a paszport przyslali mi w ciagu 2 tyg,powodzenia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
12 Posty
Agata Krauze
(smerffetka)
Wiking
Hej my akt urodzenia dostalismy tez po jakims tyg a paszport za dodatkowa oplata mielismy jeszcze tego samego dnia pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Dorota Ruminska
(dociaa)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok