Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

nieotrzymanie rozliczenia podatkowego - Norwegia

Czytali temat:
Grzegorz B (449 niezalogowanych)
3 Posty
Katarzyna Na
(katharinana)
Wiking
czy moze wie ktos dlaczego niektore osoby jeszcze nie otrzymaly roziczenia za 2010? juz koniec miesiaca a powinno przyjsc na poczatku kwietnia.. no i na stronie altinn tez nie ma zadnych wiadomosci. czy bedzie pozniej jakas druga tura?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
najprawdopodobniej te osoby się jeszcze nie zameldowały w gminie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
Katarzyna Na
(katharinana)
Wiking
zameldowanie jest, staly numer tez.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
55 Postów
fire .
(fire)
Nowicjusz
Jezeli nie otrzymalismy rozliczenia, a posiadamy lønnslipy-odcinki z wyplat i zestawienie od pracodwacy lønn og tekkop.za 2010 to na podstawie tych dokumnetow powinno sie rozliczyc, swoja droga pojsc lub zadzwonic do oddzialu swojego skattetaten i tam zapytac sie o swoje rozliczenie- czesto pracodawca w terminie sie spoznia i urzad skarbowy mogl nie miec w tym czasie jeszcze tych dokumnetow i dlatego ani na alitinn ani w skrzynce pocztowej ich nie dostalismy, nie znaczy to , ze ich w cale nie ma. Nie ma co czekac, tylko sprawe wyjasnic, bo to nasz obowiazek jest.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Nie bałamuć ludzi, i nie wypisuj tu głupotów Miałem to sam i już przerobiłem. Trzeba po prostu samemu wypełnić
Selvangivelse for forhåndslikning mv.
Dziękuję. Oklasków nie trzeba
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
55 Postów
fire .
(fire)
Nowicjusz
fire napisał:
Jezeli nie otrzymalismy rozliczenia, a posiadamy lønnslipy-odcinki z wyplat i zestawienie od pracodwacy lønn og tekkop.za 2010 to na podstawie tych dokumnetow powinno sie rozliczyc,

czego znowu nie pojmujemy jasta102 ?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
fire napisał:

czego znowu nie pojmujemy jasta102 ?

jak można komuś nawijać jak ksiądz z ambony, przedkładając ogólny bełkot. jeśli się coś wie, to się podaje tak jak ja nazwę formularza, który ma być wypełniony
pojęte teraz?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
55 Postów
fire .
(fire)
Nowicjusz
A dlaczego wymagasz tego odemnie?
Czy ja mam gdziekolwiek napisane, ze posiadam fachowa wiedze w temacie rozliczen podatkowych? Czy myslisz , ze osoba calkiem zielona, bedzie widziala o jaki druk chodzi? Czy podaje gdziekolwiek cennik za moje informacje /uslugi ?
Hehehe no ksiedzem raczej nie jestem, ale moze wszystko przedemna, bo na ambonie juz bylam pare razy , jak widac na moim awatarze
Ten widok jaki masz na swoim, tez nie jest mi obcy, tylko wowczas jeszcze tych siatek nie bylo
Widze, ze gryzie cie to , ze nie mozesz mnie rozgryzc, szukajcie a znajdziecie- ot taka wskazowkai pierwszy krok do bycia ksiedzem
milego dnia pomimo zolci jaka zalega niektorym w przelyku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
A na altinn.no sprawdzałaś?
Najlepiej iść do skatt i sie zapytać o adres na jaki ci to wysłali (mogło sie zawieruszyć) jak mają coś nie tak to podać im właściwy i czekać na list ze skatt.

lub wypełnić to co podał Jasta102 ( z tym że jak ktoś nie zna języka to może mieć kłopot)

Co łaska
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok