Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Szukam pracy - Norwegia

Czytali temat:
(650 niezalogowanych)
1 Post

(kacperX)
Wiking
Witam , chciał bym się zapytać czy można otrzymać [url"tlumacz-norwesko-polski/norweskie-cv.html"=]prace[/url] w Norwegi jako kierowca autobusu miejskiego mam staż na autobusach ale nie znam języka , myślę o skorzystaniu z kursu . Za odpowiedzi z góry dziękuje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Fiona66)
Wiking
kacperX napisał:
Witam , chciał bym się zapytać czy można otrzymać prace w Norwegi jako kierowca autobusu miejskiego mam staż na autobusach ale nie znam języka , myślę o skorzystaniu z kursu . Za odpowiedzi z góry dziękuje

Jest duze zapotrzebowanie na kierowcow autobusow w Norwegii. Mozesz sprobowac przez firmy posredniczace, ktore organizuja kurs jezyka i znajduja Ci zatrudnienie. Jesli chcesz znalezc prace sam, to najpierw sam musisz zainwstowac w nauke jezyka.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(kacperX)
Wiking
A znasz może firmę pośredniczącą w podjęciu pracy w Norwegi jako kierowca ? Ja jestem z Poznania i interesuje mnie wyjazd na dłużej albo i na stałe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Fiona66)
Wiking
Mysle, za Adeco ma oferty. Sprawdz rowniez w biurze pracy, oni tez maja oferty od firm posredniczacych.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(kacperX)
Wiking
Dzięki zobaczę , bo interesuje mnie podjecie pracy ale żeby firma organizowała kurs języka Norweskiego w polsce albo w norwegi , a może łatwiej jest w Norwegi o prace kierowcy w firmie komunalnej np. na śmieciarce Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów
Marian Hajduk
(MarNor)
Wiking
To fakt,o ile pamiętam to właśnie Adecco poszukiwało kierowców i organizowało kursy.Zycze powodzenia.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok