Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

ubezpieczenie - Norwegia

Czytali temat:
(1094 niezalogowanych)
205 Postów
Rafal A
(Dyzio)
Stały Bywalec
w jakiej firmie najlepiej ubezpieczyc auto i motocykl by dostac jak najlepsze warunki dla klienta czyli dla mnie i pewnie dla niejednego z czytajacych
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
66 Postów
** mancik **
(mancik)
Początkujący
Wszystko zalezy od tego ile masz lat,im starszy jestes to nizsze ubezpieczenie.
Polecam biuro IF.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(simontlc)
Wiking
polecam if maja najlepsza oferte i lesli posiadasz znizki w polsce mozesz je wykozystac w norwegi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
Helena Roslon
(Verona123)
Wiking
witam.Jesli masz ponad 26 lat if jest dobry ale naogol sprawdza sie wszystkie a wybiera najlepsza oferte. Tutaj oplaca sie od przebiegow km duzo sie jezdzi duzo placi sa granice km powodzenia.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
205 Postów
Rafal A
(Dyzio)
Stały Bywalec
mam 29 lat i mam 29% zniki jak w reklamie okularow hiihih no ale tak serio to mam 29 lat i mam w polsce znizki. auto kupillem i przejechlame jzu kilometry i odlaczylem wtyczke tak ze widze obrotomierz a predkosciomierz nie ale km mi nie leca. mieszkam w stavager mozecie mi powiedziec gdzi eto jest biuro IF . nie mam pojecia )
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(simontlc)
Wiking
ja ubezpieczalem w oslo ale mam nr chyba dziala na cala norwegie 02400 lub poszukaj w internecie <if>
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fazi)
Wiking
jezeli wejdziesz na finn.no bil til salgs otworzysz obojetnie jaka oferte sprzedazy auta tam masz mozliwosc sprawdzenia ile kosztuje ubezpieczenie jak klikniesz to bedziesz mial przykladowe ubezpieczenie oraz ikonki z prawie wszystkimi firmami ktore ubezpieczaja auta.if oferuje tania skladke i tak sie reklamuje czy reklamowal ale wcale to nie prawda(przynajmniej nie w kazdym przypadku)-zalezy wszystko od marki auta,pojemnosci,rocznika,wieku kierowcy,ilosci lat posiadania prawojazdy,zabezpieczen,czy masz garaz,czy uzywasz auto sam czy bedziesz uzywal wspolnie naprzyklad z dziewczyna albo zona,czy chcesz ubezpieczenie podstawowe czy delkasko czy cale kasko np,kilometry sobie rozwiazales ale i tak bedziesz musial wziasc 8000 napewno na rok. kazda firma oferuje kalkulator gdzie sobie wyliczysz ile bedziesz placil. w moim przypadku okazal sie najtanszy storebrand. w cenie if podstawowego ubezpieczenia mam delkasko. niektore firmy jezeli auto jest mlodsze niz 10 lat wymagaja delkasko.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
205 Postów
Rafal A
(Dyzio)
Stały Bywalec
juz dzieki dzis rano dzwonila do mnie bardzo mila Pani ( slicznie Ci dziekuje) i powiedizlala wsyzko czyli adres i tel i godzinki otwarcia. jej nicka eni pisze bo nie wytalem sie jej o zgode w kazdym razie wielkie dzieki raz jeszcze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok