Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Spawacz - Norwegia

Czytali temat:
Mariusz B tomak45 Tytus Romek LC Contracting (2763 niezalogowanych)
11 Postów
mariusz mariusz
(mariusz121)
Wiking
Witam czy ma ktos moze namiary na firmy dla spawaczy gdzie potrzebujom spawaczy do pracy i ktos juz z polaków pracuje,pracowałem w Norwegi posiadam pozwolenie nr personalny i karte podatkowom 2014.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów
mariusz mariusz
(mariusz121)
Wiking
witam czy ktos pracuje jako spawacz bo widze ze niema wogule spawaczy na forum
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
Wiking
Ja jestem spawaczem i szukam zatrudnienia na terenie Norwegii.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
272 Posty
Tony Clifton
(tony)
Stały Bywalec
mariusz121 napisał:
witam czy ktos pracuje jako spawacz bo widze ze niema wogule spawaczy na forum

wszyscy spawacze zasuwaja nadgodziny albo leza z naswietlonymi oczami

tak jak wyzej masz podane, praca raczej przez agencje tylko no chyba ze masz znajomosci
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
Wiking
No, właśnie.... znajomości.Cały problem w tym, że polak polakowi na obczyźnie nie pomoże ale zaszkodzić, czemu nie... . Przykre. Pojęcie bezinteresownej pomocy już się zdewaluowało.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
360 Postów

(KonkoN)
Stały Bywalec
powyższy post świadczy o tym że Polak Polakowi pomaga za granicą, link do strony został podany to trzeba z niego skorzystać a nie tracić czasu na żale i smutki ...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
292 Posty
Stały Bywalec
Singer napisał:
No, właśnie.... znajomości.Cały problem w tym, że polak polakowi na obczyźnie nie pomoże ale zaszkodzić, czemu nie... . Przykre. Pojęcie bezinteresownej pomocy już się zdewaluowało.

straszne- rozplacz sie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
Wiking
NIe, nie, nie pisałem tego postu pod adresem kolegi, który zamieścił linka. Mówię o ludziach, z którymi ma się do czynienia już tam na miejscu niezależnie od tego w jakim to jest kraju. Pisałem o mentalności polaka na obczyźnie. Niestety nie wszyscy się z tym zgadzają mimo faktów. Nikogo nie chciałem urazić! Mimo to wiem co mówię. Przerobiłem to dwukrotnie i byłem takich zdarzeń świadkiem. Nie były to odosobnione przypadki. To zjawisko jest dość nagminne więc nie uważam, że zasłużyłem na reprymendę jaką otrzymałem od ciebie KonkoN
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
Singer napisał:

no tak bo jak ktoś gdzieś pracuje i pojawia się wakat to nie powie swoim znajomym których jest pewny, tylko będzie obcych z forum zapraszał, albo polecał gdzieś...

Ipmerator chciał załatwić robotę kuzynowi i daje 50k nok za załatwienie, wiec może nie ma pracy skoro dalej jej nie załatwił, a tobie się wydaje że tylko Polacy na obczyźnie chcą sobie zaszkodzić...

Jak już wysiliłeś się napisać post to tak ciężko napisać co tam spawasz, jakimi metodami, jakie uprawnienia? czy mają się wszyscy domyślać..

elektroda i heftowanie zbrojenia to nie to samo co TIG i super-duplex HL-O45 choć jedno i drugie to spawanie....

Jak znasz angielski dobrze, a najlepiej norweski to szukaj na finnie, a jak nie to www.spawalnictwo.com/index.php?go=praca
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok