Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Szukam pracy w Norwegii na wakacje - Norwegia

Czytali temat:
technologist (1247 niezalogowanych)
5 Postów
Wiking
Witam
Ja i moja dziewczyna szukamy pracy w Norwegii na te wakacje. Wiem że jest już późno na takie sprawy, ale zawsze jest jakaś nadzieja że jednak się uda Chętnie byśmy popracowali przez te wakacje w Norwegii, ponieważ mamy zamiar za rok po skończeniu studiów wyjechać na dłużej do kraju fiordów, a może nawet na stałe Szukamy pracy na okres od lipca do października. Interesuje nas zatrudnienie przy pracach ogrodowych, remontowych, sprzątaniu, oraz przy liniach produkcyjnych i magazynach.

Łukasz - 23 lata
Student Politechniki Lubelskiej na kierunku Mechanika i budowa maszyn,
Prawo jazdy kat B.
Doświadczenie przy pracach ogrodowych, remontowych, oraz na produkcji i magazynie.
Język Angielski na poziomie średnio-zaawansowanym.

Milena - 23 lata
Studentka Uniwersytetu Marii Curie Skłodowskiej w Lublinie na kierunku Biotechnologia.
Prawo jazdy kat B.
Aktualna książeczka sanitarno-epidemiologiczna.
Doświadczenie przy pracach ogrodowych, remontowych, oraz na produkcji i magazynie.
Język Angielski na poziomie średnio-zaawansowanym.

Jesteśmy mili, uczciwi, odpowiedzialni, nie boimy się ciężkiej pracy. Z niecierpliwością czekamy na oferty pracy.

Proszę o kontakt na e-mail: uskorupski@gmail.com

Pozdrawiamy serdecznie
Łukasz i Milena
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
89 Postów
Mirek .
(Fh1)
Początkujący
Dla Mileny coś bym znalazł
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
Wiking
Czy tu ktoś startuje do mojej dziewczyny
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
24 Posty
piotr Dlugosz
(Rolex)
Wiking
Tu nie szuka sie pracy , zaraz posypie sie szydera o was szukaj na portalach finn i nav karriere
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
Wiking
Oki, dzięki za info Temat do zamknięcia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
24 Posty
piotr Dlugosz
(Rolex)
Wiking
Jeszcze pytanko byles kiedys w Norwegi? Szybciej znajdziesz prace anglia niemcy szukaj tam gdzie masz punkt zaczepienia znajomych ,gdzie mieszkac. Norwegia to nie USA praca jest dla fachowcow kwalifikacje norweski i wielkie szczescie Lykke til videre
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
W Norwegii pracy to mozesz szukac po studiach. Ty i twoja dziewczyna.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
Wiking
W Norwegii nie byłem :/ A u nas problem jest taki że jakbyśmy mieli szukać na pracy na dłużej to szybciej byśmy znaleźli niż na wakacje. Ja posiadam kwalifikacje na operatora i programistę CNC, no i już jestem inżynierem konstruktorem ( mechanika i budowa maszyn ), a za rok skończę magisterkę ( chociaż nie wiem czy magister mi dużo daje ). Dodatkowo będę miał niedługo papiery na wózek widłowy. Gorzej chyba będzie z moją dziewczyną, bo boi się czy da znaleźć prace jako biotechnolog lub w zawodzie pokrewnym. Zastanawia się czy kursu sobie jakiegoś nie zrobić dodatkowo. Może wiecie na co warto na jaki pójść żeby znaleźć łatwiej prace w Norwegii ??? Punkt zaczepienia też mamy, bo mamy w Norwegii znajomego. Nawet on powiedział że jest praca tylko dla specjalistów oraz na dłuższy okres czasu. Na norweski kurs języka mamy zamiar też chodzić, żeby na jana nie pojechać

PS. Wiem o tym Karol że po studiach będzie łatwiej i szybciej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
Da sie pracowac jako biotechnolog. Ja tak parcuje. Operatorow CNC i inzynierow mechaniki poszukuja, moim zdaniem na wozek widlowy szkoda kasy. Rob jak chcesz.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
Wiking
Na wózki papiery będę miał za darmo, ale dzięki za info A mam jeszcze takie pytanie jak jechaliście po raz pierwszy do Norwegii to na jakim poziomie byliście z norweskim ???? I jak go szybko się uczyliście ???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok