Witam
Ja i moja dziewczyna szukamy pracy w Norwegii na te wakacje. Wiem że jest już późno na takie sprawy, ale zawsze jest jakaś nadzieja że jednak się uda
Chętnie byśmy popracowali przez te wakacje w Norwegii, ponieważ mamy zamiar za rok po skończeniu studiów wyjechać na dłużej do kraju fiordów, a może nawet na stałe
Szukamy pracy na okres od lipca do października. Interesuje nas zatrudnienie przy pracach ogrodowych, remontowych, sprzątaniu, oraz przy liniach produkcyjnych i magazynach.
Łukasz - 23 lata
Student Politechniki Lubelskiej na kierunku Mechanika i budowa maszyn,
Prawo jazdy kat B.
Doświadczenie przy pracach ogrodowych, remontowych, oraz na produkcji i magazynie.
Język Angielski na poziomie średnio-zaawansowanym.
Milena - 23 lata
Studentka Uniwersytetu Marii Curie Skłodowskiej w Lublinie na kierunku Biotechnologia.
Prawo jazdy kat B.
Aktualna książeczka sanitarno-epidemiologiczna.
Doświadczenie przy pracach ogrodowych, remontowych, oraz na produkcji i magazynie.
Jesteśmy mili, uczciwi, odpowiedzialni, nie boimy się ciężkiej pracy. Z niecierpliwością czekamy na oferty pracy.
Proszę o kontakt na e-mail: uskorupski@gmail.com
Pozdrawiamy serdecznie
Łukasz i Milena
Ja i moja dziewczyna szukamy pracy w Norwegii na te wakacje. Wiem że jest już późno na takie sprawy, ale zawsze jest jakaś nadzieja że jednak się uda

Łukasz - 23 lata
Student Politechniki Lubelskiej na kierunku Mechanika i budowa maszyn,
Prawo jazdy kat B.
Milena - 23 lata
Studentka Uniwersytetu Marii Curie Skłodowskiej w Lublinie na kierunku Biotechnologia.
Prawo jazdy kat B.
Aktualna książeczka sanitarno-epidemiologiczna.
Jesteśmy mili, uczciwi, odpowiedzialni, nie boimy się ciężkiej pracy. Z niecierpliwością czekamy na oferty pracy.
Proszę o kontakt na e-mail: uskorupski@gmail.com
Pozdrawiamy serdecznie
Łukasz i Milena