Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

poszukuję pracy jako kucharz - Norwegia

Czytali temat:
(683 niezalogowanych)
4 Posty
Przemysław Kuś
(prezmo84)
Wiking
Poszukuję pracy w Norwegii, jako kucharz .
Posiadam 9 letnie doświadczenie.
W przyszłości chciałbym zamieszkać z żona i dzieckiem w Norwegii.
Zapraszam na swoja stronę z fotografiami moich potraw www.catering84.photoblog.pl .

W razie zainteresowania proszę o kontakt mailowy bądź telefoniczny .
Przemysław Kuś
+48 666-357-707
prezmo84@o2.pl

..............................................................................................

I welcome. I am job-hunting in Norway, as the cook. I have 9 summer experience. In the future I would like to settle around wife and with child in Norway. I am inviting on one's side with photographs of my www.catering84.photoblog.pl dishes. In case of the interest I ask for the mail or telephone light switch.

Przemysław Kuś
+48 666-357-707
prezmo84@o2.pl
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
24 Posty
Łukasz .
(Hooki)
Wiking
Poszukaj na stronach hoteli w Norwegii, ja tez z zawodu kucharz w i okolicach maja mam tez zamiar wyjechac.
ps. ładnie prezentuja sie Twoje potrawy. powodzenia w szukaniu pracy,
a tu masz wyszukiwarke hoteli www.eurotourism.com/no/pl/
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
Przemysław Kuś
(prezmo84)
Wiking
Dziękuję za wsparcie z Twojej strony . Ja szczerze mówiąc nie wiem kiedy wyjadę - jak znajdę konkretną ofertę
Twój wyjazd w maju? już coś nagrane?
Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
24 Posty
Łukasz .
(Hooki)
Wiking
ja tez nie mam jeszcze nic nagrane, ale pomalu zaczynam sie rozgladac, narazie zbieram namiary ( z eurotourism) i niebawem zaczynam wysylac cv, a w maju chcial bym juz wyjechac bo tak mniej wiecej sie zaczyna sezon. Zostaje tez wyjazd przez np Adecco ale ma to swoje + i - .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
Przemysław Kuś
(prezmo84)
Wiking
No to jesteśmy na tym samym poziomie o jakich plusach i minusach piszesz?
Jak z twoim jezykiem -angielski?
Dobrze by było gdyby trafił się ktoś z Polski , zawsze to inaczej , pogada można etc. a w przeciwnym razie skazany sam na sukces człowiek zostaje
Na tej stronie jest sporo hoteli , rest. - ale nie lepiej przez pośrednictwo pracy załatwiac pracę?
Skąd jesteś?-miasto...
tak z ciekawości pytam ...
pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
24 Posty
Łukasz .
(Hooki)
Wiking
jestem z sosnowca. szczerze mowiąc pierwszy raz wolał bym wyjechac tez przez posrednictwo, załatwią wszelkie formalnosci, pomogą znalesc mieszkanie, w krytycznych sytuacjach pomogą. Minusem jest kasa tak mi sie wydaje - jest napewno mniejsza bo biuro musi jakos zarobic (np. adecco - oni są pracodawca i to oni wypłacaja pensje) co do angielskiego, nie jest tak tragicznie. Duzo rozumiem co do mnie mowia jednak z powiedzieniem zdania w 100% bez błędów to mały problem. mam zamiar zapisac sie na jakis intensywny kurs angielskiego - tak aby niekore rzeczy sobie przypomniec. Tu masz link do kursu j. norweskiego bo pewnie sie przeda www.norweski.net/kurs_jezyka_norweskiego.html
pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
Przemysław Kuś
(prezmo84)
Wiking
Widzę , że niektórzy maja różne zdania na ten temat ,
powiem tak angielski - umiem w dobrym rozumieniu , dogadac sie bym umial ale to tak na : jak Kali jeśc ,-Ja Kaili pic
czyli pewnie lepiej uczyc sie norweskiego? chociaz anglik to normal chyba kazdy go rozumie i cos tam pogada...
o swoje doswiadczenie chyba nie mam sie o co bac .
Wiem co umiem i wiem na co mnie stac
juz wiele przezylem utrzymujac dziecko, zone i dom na sowjej głowie
dlatego chodzi mi o konkretna prace abym nie zaliczyl bagna ...

jest tu na forum wiecej kucharzy? dajcie znac wkoncu jestesmy " rodzinka muzykantów grajacych na podobnych garnuszkach "

a najważniejsze :
nie ważne gdzie wyjadę najlepsze jest to że lubie gotowac ...

i tyle ozdro

www.catering84.photoblog.pl
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok