Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

potrzebujesz pomocy?? - Norwegia

Czytali temat:
(1028 niezalogowanych)
56 Postów
monika robert
(monolit)
Nowicjusz
P_O_M_A_G_A_M w zakresie
--------------------------------------------------------------------------------
-skladanie wnioskow w UDI (pobyt i praca)
-zameldowanie w norwegii
-ID numer
-swiadczenia rodzine (Barnetrygd,Kontantstøtte)
-swiadczenia zdrowotne (Fastlege)
-swiadczenia socjalne (dag penger,økonomisk stønad)
-sprawy bankowe
-sprawy urzedowe
-TLUMACZENIA pism urzedowych/odpowiedzi
Wspolpracuje z biurem adwokackim w zakresie pomocy oszukanym rodakom przez pracodawce.
ROZLICZENIE ROCZNE.

CALOROCZNA OPIEKA W ww ZAKRESIE 800 NOK
kontakt ;
e-milem monolit2@start.no
tel; 46 46 66 56

<< TY ZWRACASZ SIE Z PROBLEMEM JA GO ROZWIAZUJE>>> pozdrawiam ROBERT
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(@.CZ)
Wiking
Polakom to juz odbija i to na max ty to chcesz robic za kasę przecierz w każdym urzędzie gdzie się sklada wyrzej wymienione wnioski wszyscy służą pomoćą i nikt nie zawola za to nawet korony tylko polak potrafi mieć takie pomysly.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
56 Postów
monika robert
(monolit)
Nowicjusz
jasne ze w karzdym urzedzie wszystko jest gratis.!!!! nikt nie wezmie od Ciebie zlamanej korony ,wytlumacza wszystko co i jak a jak poprosisz to nawet za ciebie wypelnia, jedno jednak do takich jak Ty nie dociera, W tym urzedzie trzeba umiec sie dogadac,a po drugie trzeba miec czas i mozliwosc go odwiedzic.
milego wekendu;;;))))

ps. nie dopatrzylem sie z Twojej strony ani jednego postu krytykujacego inne polskie firmy jak *polish connection* lub *polacy.no* ktore za podobne uslugi biora wielokrotnosc tej sumy ale to juz cecha nasza narodowa ***czepic sie jednego i narzekac do woli**** moze tym postem spowoduje ze i Ty bedziesz gratis udzielac swoj czas pomagajac ludzia...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(wudora)
Wiking
kompromitujesz sie coraz bardziej,monolit...chyba ci nie pojdzie ten biznes,a kysz!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
56 Postów
monika robert
(monolit)
Nowicjusz
WUDURA - tobie tez milego dnia !!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
Wiking
ja mysle ze twoja pomoc monolit okaze sie potrzebna i skuteczna wielu ludziom... faktycznie patrzylam na cennik na centrumpolacy.no na polacy.no i tam sa kolosalne ceny ... ty dajesz 800 kr za caly rok podziel to na 12 miesiecy i dowiesz sie ile jego miesieczna usluga kosztuje ( wiecej za romowy telefoniczne zaplaci ) oni pobieraja nizsza kwote za 1 usluge... wiec mysle ze nalezy dziekowac takim ludziom jak monolit ...ZACZNIJCIE MYSLE REALNIE BO Z PUSTEGO TO I SALOMON NIE NALEJE !!!!

ps. a glupie uwagi zachowajcie dla siebie !
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(niunka28)
Wiking
WUDORA TO CIEBIE MI JEST ŻAL.........nie masz odwagi nawet napisac skąd pochodzisz,i udajesz ze jestes pępkiem świata żal mi takich ludzi jak ty.Masz problem z tym że ktos potrafi sobie radzic a ty pewnie nie potrafisz nic oprócz tego ze krytykujesz ludzi i udajesz ze pomagasz.Bez odpowiedz......................................
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
45 Postów
Irek Stolarski
(IrekStolarski)
Nowicjusz
Jeśli mogę dodać parę słów to chciałbym z tego skorzystać.
Moim zdaniem jest to dobra oferta(może tylko powinna być zamieszczona na innej stronie) ponieważ jak przyjechałem do Norwegii nie znając języka to za parę godzin w takim biurze płaciłem dużo, dużo więcej za jedną "wizytę".
Nasi rodacy nie znający języka płacą też bardzo dużo.
Opinie na temat tego postu powinni dodawać ludzie, którzy nie potrafią się dogadać.Dla Nich jest w Norwegii trudniej i będzie to DUŻA i TANIA pomoc.
A koszt 800 nok to tylko na koszty telefonu i paliwa.
Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(wudora)
Wiking
do niunka28
twoj post,to dobry przyklad na to,ze szkolnictwo powszechne nie ma sensu.po co uczyc ludzi czytac i pisac,skoro nie rozumieja co czytaja i nie wiedza o czym pisza! mozna odpowiadac...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fazi)
Wiking
ok to teraz ja!
ktos chce zarabiac na papierkowej robocie i to jest wporzadku,za swoj czas musi miec zaplacone i to tyle ile sie nalezy. stawka 800 koron za caloroczna opieke w cudzyslowiu to smieszna kwota do tego stopnia ze smieszy mnie taka firma. jest jeszcze pytanie co rozumiemy przez opieke??? czy to ze ktos do nas zadzwoni raz do roku i upomni sie o swoje 800 koron? smiem watpic tez w kwalifikacje takiego biura czy firmy. jeszcze jedno gdy potrzebuje pomocy zglaszam sie do przyjaciol,najpierw najblizszych a potem rowniez na forum gdzie mozna znalezc tez pomoc,firmy nie pomagaja tylko robia to za co im sie placi. na koniec dobra rada uwaga na rozliczenia podatkowe(z wlasnego doswiadczenia)nie wszystko i nie wszyscy moga sobie odliczyc!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok