Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

dagpenger _ kontrakt na czas okreslony - Norwegia

Czytali temat:
Tomasz Tomasz Marcin P Jarek Majewski Mariusz B AgaSzczypak (2311 niezalogowanych)
3 Posty
Anna Kalna
(annakala)
Wiking
Witajcie
Tak jak w temacie mam pytanie dotyczace dagpenger. Dosc sporo informacji pojawilo sie juz na forum dotyczacych dagpenger nie mniej mam dodatkowe pytanie na ktore nie znalazlam odpowiedzi a mianowicie: Czy NAV kontaktuje się z pracodawca w kwesti potwierdzenia informacji????

Z koncem stycznia konczy mi sie umowa na czas okreslony, nie otrzymalam przedluzenia tej umowy. W ramach dokumentacji jest wymagane wypowiedzenie od pracodawcy. I zastanawiam sie czy zatem NAV skontaktuje sie z moim pracodawca w celu potwierdzenia iz takiego przedluzenia nie otrzymalam???? i tym samym wystarczy jak wysle swoje umowy do NAVU??? czy potrzebuje moze specjalny dokument w ktorym moj pracodawca potwierdza iz takiego przedluzenia nie otrzymalam???

Bede wdzieczna za informacje z Waszej strony!!!
Anka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
862 Posty

(maciejko)
Maniak
a jestes zatrudniona na stałe czy przez agencje ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
Anna Kalna
(annakala)
Wiking
nie, nie przez agencje. Bezposrednio przez firme. Na poczatku mialam umowe na okres probny (6 miesiecy) a potem na czas okreslony (1 rok).
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
862 Posty

(maciejko)
Maniak
jak Ci pracodawca nie przedłuzył umowy to najpierw trzeba isc do niego i sie spytac dlaczego,musi Ci dac 'slutatest" oraz zapłacic to co masz w wypowiedzeniu, póznij do navu po dagpenger, nie musisz nic czekac bo to pracodawca Cie zwolnił
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
Anna Kalna
(annakala)
Wiking
Dzieki Maciej za odpowiedz!!!!
ale czy wiesz moze czy NAV kontaktuje sie z pracodawca w ramach potwierdzenia???

Pytam dlatego ze na "sluttatest" z tego co wiem jest data rozpoczecia i zakonczenia. Bedzie to wystarczajace dla Navu??? a jelsi nie ebdzie to cyz NAV sma sie skontaktuje z pracodawca czy to ja mam prosic o jakies specjalne potwierdzenie??

Jak pytalam w pracy o wypowiedzenie to otrzymalam info ze wypowiedzenia nie dostane bo nikt wypowiedzenia mi nie dal, po prostu umowa sie konczy i nie otrzymam pzredluzenia.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok