Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Chetnie zaopiekuje sie Twoje pociecha! Rogaland - Norwegia

Czytali temat:
Roksana Misiowiec Orzechos (819 niezalogowanych)
9 Postów
Roksana Misiowiec
(RoksanaMisiowiec)
Wiking
Witam, Mam 23 lata, jestem po studiach dwóch kierunków. Przyjechałam wraz z rocznym synkiem do męża który ma w Norwegii pracę stałą. Chętnie zaopiekuję się Waszą pociechą bądź pociechami Mieszkamy w Kåsen- Bryne. Jestem osobą dyspozycyjną, cały tydzień, weekendy również. Jeśli chciałbyś/ łabyś poznać i porozmawiać osobiście odnośnie kwestii opieki nad Waszymi dziećmi, proszę o kontakt. roksana.misiowiec@wp.pl na bierząco sprawdzam pocztę. W Anglii posiadałam własną działalość Babysitter przez okres 3 lat. Pozdrawiam serdecznie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
476 Postów
zdzi ra
(zdzira)
Wyjadacz
Osz kurwa!
Troche mi zaiponowalas!!

23 lata:

- dwa kierunki studiow
- wlasna (trzyletnia!) dzialalnosc w jukej
- dyspozycyjna przez 24/7 pomino rocznego dziecka

...cyborg?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów
Roksana Misiowiec
(RoksanaMisiowiec)
Wiking
Witam, zazwyczaj nie odpowiadam na tak inteligentne posty, ale postanowilam, rozwiac Twoja ciekawosc
Mam 23 lata, skonczylam studia dzienne panstwowe na uniwersytecie kochanowskiego- ekonomie, w tym samym czasie studiowalam ,,studium" tak to sie nazywa- budownictwo. Wyjezdzalam sezonowo do pracy do Anglii gdzie zalozylam firme jednoosobowa babysiter ktora dziala do dzisiaj, place podatki, tym samym dostalam becikowe i rodzinne. Z przyczyn losowych moj maz stracil prace w Anglii i jestesmy w Norwegi od niedlugiego czasu. Gdy Kubus mial 6 mc obronilam dwa kierunki, poniewaz jest z grudnia. Rodzinne z pracy ktora wykonywalam w Anglii nalezy mi sie do dnia dzisiejszego stad moja jednoosobowa firma dziala do dzis a ja odprowadzam z niej podatek.
Co do ogloszenia, moj maz pracuje caly tydzien lacznie z sobota, wiec nie widze problemu bym siedzac z moim rocznym synkiem mogla zajac sie innym dzieckiem.
Pozdrawiam

Mam nadzieje ze sa tutaj ludzie o szerszych horyzontach, a zainteresowanym oczywiscie przedstwie odpowiednie dokumenty, by nie byc goloslownym. Takze serdecznie zapraszam

Roksana Misiowiec
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
476 Postów
zdzi ra
(zdzira)
Wyjadacz
Tez kiedys mialem nadzieje,ze sa ludzie o 'szerszych horyzontach' niz bawienie cudzych bachorow...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
65 Postów
Dariusz S
(dreamstars)
Początkujący
Oczywiście że są ludzie o szerszych horyzontach, tylko w przeciwieństwie do Ciebie wolą milczeć ! A jak już masz cokolwiek napisać to przestań zgrywać Bóg wie nie wiadomo kogo.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów
Roksana Misiowiec
(RoksanaMisiowiec)
Wiking
Majac wlasne dziecko i chec zaopiekowania sie innymi dziecmi, ( cyt. bachorami, rodzicie chyba nie zbyt wychowali Cie) to tez nie jest latwa decyzja. Mysle ze jak sam bedziesz mial/a wlasne, wtedy wypowiesz sie na temat rozwijania sie. Poza tym, napisalam tylko o swoich predyspozycjach i nie rozumiem oburzenia jakie to wywolalo ??? Wychowywanie dziecka, uwierz mi, jako dla matki jest niesamowicie wazne w zyciu i najpiekniejsze. Nie obrazaj tutaj mowiac o zajmowaniu sie dzieckiem swoim jak innym, jak o jakims ponizeniu zawodowym. Co do ,, poszerzania horyzontu" obecnie ( wychowywanie, bo dla mnie jest to najwazniejsze w danej chwili) jak i w przyszloci, nie powinno Cie interesowac.

Nie robie z siebie niewiadomo kogo, bo nie napisalam nic obrazliwego, a jedynie staram sie znalezc mamy, ktore maja mozliwosc isc do pracy i chca zostawic pod opieka wlasne dziecko.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
476 Postów
zdzi ra
(zdzira)
Wyjadacz
cyt:
Wychowywanie dziecka, uwierz mi, jako dla matki jest niesamowicie wazne w zyciu i najpiekniejsze.

...pewnie dlatego,ma je powierzyc obcej babie!

Wez juz lepiej nie pisz nic wiecej,tylko zajmij sie w koncu,swoim dzieckiem!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów
Roksana Misiowiec
(RoksanaMisiowiec)
Wiking
Nie wszystkie matki maja tyle szczescia co prawdopodobnie Ty i musza isc do pracy. Dlatego jest taki zawód jak opiekunka, która moze zajac sie wtedy dzieckiem.

Prosze o wiadomosci zwiazane z ,,ogloszeniem" ktore napisalam. Nie chce wdawac sie w zbedne dyskusje, które nie maja zwiazku z tematem.

Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
476 Postów
zdzi ra
(zdzira)
Wyjadacz
Ogloszenie to sie umieszcza w 'ogloszeniach' i trzeba za nie zaplacic.

A nie udawac wielka specjalistke (od niczego!) i jeszcze fochy stroic...idz precz!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów
Roksana Misiowiec
(RoksanaMisiowiec)
Wiking
zawsze mozesz mi zaplacic
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok