Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Pawel Zapala Romuald Rynkiewicz Justyna G (2695 niezalogowanych)
6 Postów
Maria Mutter
(mutter373)
Wiking
Nie chce mi sie z Toba gadac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
Lindemans napisał:
Na jaki luz kobieto ?
To nie ja szukam za doroslego syna i meza wiadomosci na forum co i jak im sie nalezy po latach pracy
Z tym moczem - to dziekuje za troske, mocz trzymam bez problemu i raczej jest cieply niz zimny

Syn wyjechal i olal, ale maz zostal i tez nie daje rady ze swoimi sprawami w pracy ?
Rozgarniete chlopaki

po prostu mają cztery ręce do roboty i księgową ...rachunki się nie zgadzają de facto ( czy jak tam nazywają )
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
mutter373 napisał:
Nie chce mi sie z Toba gadac

A czy ja Cie zapraszalam do rozmowy ?
Ja tylko skomentowalam posta, bo to forum, a nie poczekalnia u radcy prawnego
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
Lindemans napisał:
Na jaki luz kobieto ?
To nie ja szukam za doroslego syna i meza wiadomosci na forum co i jak im sie nalezy po latach pracy
Z tym moczem - to dziekuje za troske, mocz trzymam bez problemu i raczej jest cieply niz zimny

Syn wyjechal i olal, ale maz zostal i tez nie daje rady ze swoimi sprawami w pracy ?
Rozgarniete chlopaki

woły do roboty jedynie..

ee nakrętka co by ogarną twój syn jakby był na miejscu??
Takie rzeczy wie się i tyle w temacie.. 7 lat i nie wiedział do tej pory to niech ciśnie do adwokata, a jak mu nie zależy to jego sprawa, szef sobie na wakacje pojedzie za jego kasę... oby wszyscy tacy zapierdalcze jak twój mąż i synalek wyrywli z NO...

Znam takiego co mu rodzinne wstrzymali na dwójkę dzieci i do nav-u nie chciał iść bo godzin szkoda, a różnice sobie odbije dłużej pracując....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
483 Posty
Vivid :)
(Vivid)
Wyjadacz
Joseph napisał:

Znam takiego co mu rodzinne wstrzymali na dwójkę dzieci i do nav-u nie chciał iść bo godzin szkoda, a różnice sobie odbije dłużej pracując....

dobre! ..moze walczy o medal wzorowego imigranta
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok