Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
baltazar1 (1195 niezalogowanych)
221 Postów
P. yy
(DratilHelvete)
Stały Bywalec
klimek napisał:
feminista napisał:
to ile srednio zarabiałes jako mechanik na przełomie ostatnich dwóch lat... jaka twoim zdaniem jest srednia dla mechaniora osobowek w nor..... i nie wstydz sie gadac o kasiorze bo potem rodacy myslac z złapali boga za nogi przyjeżdzają za 60kr/h (z zycia wziete...;/)

brutto u mnie jakies 28-29

a u was?

z tego co wiem jak mają inni ale to tylko z ich gadki to maks 36 srednia 30 i min 25

Jeśli masz 28-29 bez bonusu to nie obraź się ale ten szef chyba naprawdę Cię rucha. Myślę że powinieneś mieć jakieś 32 brutto bez bonusa.
Te kwoty kolegów które podałeś to jak najbardziej realne, choć nie znam mechanika który zarabia mniej niż 30k.
Twoje pytania to trochę nie mają sensu bo akurat w tej branży najfajniejszy jest bonus, dlatego zawsze będą duże rozbieżności w zarobkach. Znałem już takich bolków co gonili od auta do auta, niestety to nie pomagało bo trzeba mieć jeszcze dużą wiedzę.
W Twojej sytuacji znaczenie może mieć jeszcze marka samochodu która nie sprzedaje się w takich ilościach jak VW który w kilku segmentach zajmuje pierwsze miejsca sprzedaży w Norwegii.
podaj wiec panie mitoman te segmenty bo póki co vw jest zależnie od segmentu pomiędzy 2 a 4 miejscem i coraz bardziej moze lizac rowa Toyocie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
137 Postów
Damian C
(dpcphoto)
Stały Bywalec
Moje informacje dotyczące sprzedaży pochodzą z jakiejś wewnętrznej propagandowej imprezy w lutym 2013 i są to wyniki sprzedaży za cały 2012 rok.
Na sześć najczęściej kupionych w Norge samochodów pięć to VW.
e24.no/bil/arbeidshest-er-norges-nest-mest-solgte-bil/20318948
Jak to będzie na koniec tego roku nie wiem, szczerze mówiąc sram na to.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
18 Postów
julek Tomasz
(8375)
Wiking
Dzieki chlopaki. Brutto mam 29kNOK, ale widze ze z bonusem jest u mnie problem i cos mi sie wydaje za nie z mojej winy. Czas na zmiany, moze inna marka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok