Hania61 napisał:
JoannaChudziak napisał:
Witam
w związku z powyższym , potrzebuję osoby która byłaby w stanie pomóc umożliwić mi wyjazd z tej Naszej Cudownej Krainy , mlekiem i miodem płynącej.... A tak na poważnie to mam 25 lat i chciałabym podjąć prace w Norwegii , tam też zamieszkać. Znajomych w Norwegii nie posiadam co za tym idzie miejsca "zaczepienia" też nie. Norweskiego za bardzo nie kminie , ale po angielski się dogaduję całkiem dobrze . Jestem w stanie zapłacić za znalezienie pokoju i pracy w Norwegii - gdziekolwiek gdzie są dobre zarobki. Mam prawko , mogę przyjechać samochodem , pracy żadnej się nie boję , bo pracowałam już w wielu miejscach , też zagranicą. Także Jeśli znalazłby się ktoś w porządku , chętny do pomocy normalnej i kumatej dziewczynie proszę pisać . Jak wyżej wspomniałam zapłacę albo się odwdzięczę w inny uczciwy sposób !!! Witaj poszukaj moze na innych forach wiadomosci jak i gdzie nasjlatwiej znalezc prace .Tutaj sie nie dowiesz i nie licz na pomoc. Sama widzisz w jaki sposob kobiety Ci odpisuja ,koszmar.Ciekawe czy same znalazly prace czy pomoc chlopakow ,mezow czy rodziny a teraz cwaniakuja i jakby byly niewiadomo kim .Zycze Ci powodzenia i napewno Ci sie uda )))Pozdrawiam
Ojej jaka Hania zniesmaczona
i święcie oburzona postępowaniem tutejszych kobiet...
Więc nasuwa sie pytanie co taka prawa kobietka jak Hania robi na takim szmatławym portalu jak ten...nie dobrze,uważaj aby nie spaść ,,na psy,,....
ps .nienawidze takiej głupawej,podwojnej moralnosci na pokaz...
pomyśl trochę zanim coś napiszesz bo moim zdaniem już tytuł tego posta duzo mówi o autorce...i nie koniecznie pozytywnie
JoannaChudziak napisał:
Witam

Ojej jaka Hania zniesmaczona

Więc nasuwa sie pytanie co taka prawa kobietka jak Hania robi na takim szmatławym portalu jak ten...nie dobrze,uważaj aby nie spaść ,,na psy,,....
ps .nienawidze takiej głupawej,podwojnej moralnosci na pokaz...
pomyśl trochę zanim coś napiszesz bo moim zdaniem już tytuł tego posta duzo mówi o autorce...i nie koniecznie pozytywnie