Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

OSTRZEŻENIE!!!!! PRZED AGENCJA PRACY Rempolresurce - Norwegia

Czytali temat:
(808 niezalogowanych)
1 Post
JACEK LIZAK
(JACEK123)
Wiking
Witam wszystkich.
Apeluję do wszystkich i ostrzegam osoby poszukujące pracy w Norwegii przez firmę Rempolresurces.com ze Szczecina. Piszę w imieniu swoim oraz mojego kolegi. Bardzo niekompetentne osoby pracujące w biurze w Polsce w oddziale w Szczecinie . Firma gdy ma potrzebę rekrutacji pracowników jest bardzo miła jednocześnie obiecując pracę (kontrakty) bez pokrycia i zachęcające warunki pracy co ma się nijak do realiów pracy na miejscu tylko tak aby zachęcić kandydatów . Uważnie czytajcie dokumenty jeżeli je wogóle otrzymacie , ( żądajcie wszystkiego na piśmie ) jeżeli chcecie z nimi współpracować. Ponadto pracownicy wspomnianej agencji w tym pani Beata K. Magdalena J. obiecują prace i już ma dochodzić do podpisania umowy ….i pewnym momencie się wycofują tłumacząc to tym iż to nie z ich winy wynikła taka sytuacja itp…..KOSZMARRR. Zero kompetencji i profesjonalizmu tym bardziej iż z pieniędzy ludzi pracujących na kontraktach żyją. NIE POLECAM firmy Rempolresourcees i OSTRZEGAM!!!!!!!!!!!! Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Marian Jaworski
(PAWEŁ1969)
Wiking
Mam podobne doświadczenie z firmą Rempolresurces , mnie zwodzili dwa miesiące pracą na która nigdy nie pojechałem wspomniane panie a w szczególności pani Beatka jest wybitnym talentem do składania obietnic i czarowania ludzi . Ja swego czasu próbowałem się skontaktować z właścicielem tejże firmy aby poinformować go jak to działa personel…. ale sam właściciel nie był tym zainteresowany no cóż ……… podobnie NIE POLECAM firmy REMPOL omijać ich szerokim łukiem…..chyba że ktoś lubi
. Powodzonka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
4104 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
najzwyklejsza firma wynajmuja ludzi.... to jest akurat standard.... wiec wiecej luzu, nie spinaj sie ze ktos Ci oszukal w firmie gdzie zleca sie prace czasowa albo na zastepstwo!!!!! ... jesli przyjedziesz do NO z agencja to zapewne bedziesz skakal po innych agencjach zanim nie znajdziesz sobie innej normalnej pracy.... tydzien dla jednym pol roku dla drugich, tam trzy dni a tam tydzien i znow 3 miesiace wolnego a potem dwa dni roboty i swieta do PL.... albo bedziesz siedzial w jednej agencji i raz w pracy a raz w domu... Ty nie musisz pisac takich rzeczy: wszyscy to wiedza!! a i nie spinaj sie ze cos dlugo trwa albo ktos jest niekompetentny bo tak jest w wiekszosci przypadkow w Norwegii wlasnie!!! i nie tylko na plaszczznie zawodowej tutaj jest zupelnie inna mentalnosc wiec nie denerwuj sie tak ze po 2 misiacach cos Ci nie wyszlo albo po 2 miesiacach nadal nie masz odpowiedzi bo cos tam.... uznaj to za dobry trening przed przyjazdem do Norwegi D

powodzenia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok