Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Szukam pracy jako Galwanizer, lub na gospodarstwie - Norwegia

Czytali temat:
pawkopl (916 niezalogowanych)
4 Posty
Sławek Górski
(Navarro)
Wiking
Witam Wszystkich.

Poszukuję pracy na stanowisku Galwanizer (srebro/cynk), lub w rolnictwie (kat. T, wózki widłowe).
Posiadam doświadczenie w rolnictwie - kierowca ciągników/ widlaka. Pracowałem w UK na fermie kurczaków, aktualnie pracuje w Polsce jako galwanizer (5 lat). Dogadam się w języku angielskim.
Przeszukałem już masę ofert w necie, ale odstraszają mnie pośrednicy, miałem przykre doświadczenia z Adecco w Anglii. Mogę zapłacić jednorazowo za pomoc w znalezieniu pracy, ale nie chcę oddawać połowy mojej pensji pośrednikom.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Navarro napisał:...odstraszają mnie pośrednicy, miałem przykre doświadczenia z Adecco w Anglii.
...nie chcę oddawać połowy mojej pensji pośrednikom.

Nie wiem jak jest w Anglii i o jakiej połowie zarobku mówisz .
---
W Norge Pośrednik od pracownika Nic nie bierze ...!
Ba dobry Pośrednik , daje jeszcze Firmowe sorty , zgodne z wykonywaną pracą oraz daną porą roku ./ bez dodatkowych opłat / . Faktem jest , że jak Ktoś jest głupi to rżną bezlitośnie na kwaterunku i innych dodatkach .
Niemniej Nigdy na stawce . Owszem stawka początkowa jest Najniższa z Dozwolonych , jednak jak sam się przyjmujesz do firmy to też nie dostaniesz stawki większej poza oficjalnym Minimum .
---
Niestety ... godzin trzeba pilnować ... !!! jak się to olewa to i Norweg wali w rogi równo ... .
---
Mało tego w Norge ponad 90% pracy jest tylko przez pośrednika ...!!! , który sprawdza umiejętności i daje wstępne ...REFERENCJE ...
Bez których Tu jest bardzo ciężko dostać coś normalnego , za stawkę podobną do stawki Norwega .
---
Masz możliwość , to szukaj pośredników Norweskich .
Jest Polskie Adeko z Polski , jednak jest i Norweskie Adeko z Norwegi i to akurat działa diametralnie inaczej nż Polskie .
To samo tyczy się Innych Norweskich Pośredników ... jak Jobzone ... Manpower ...
ECH...

Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
Sławek Górski
(Navarro)
Wiking
Dzięki za odpowiedź Gabriel. Wygląda na to że moje obawy dotyczące pośredników są wynikiem nieprzyjemnej przygody z jednym z biur Adecco w UK. Może jednak poszperam dalej u middle-man's
Pójdę do mojego szefuncia w łaskę żeby mi wystawił ładne referencje.
Pozdro.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4104 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
tylko nie przenos tu nawykow z UK!!!! a bedzie dobrze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj