Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Wypadek samochodowy - Norwegia

Czytali temat:
Kamil Lejczak (1599 niezalogowanych)
49 Postów
Rafal Grzelak
(Grzel)
Nowicjusz
Witam w wypadku samochodowymw ktorym uczestniczyłem moj samochopd zostal przerysowany ale adaje sie do dalszej jazdy .
Jets to auto na norweskich tab . rejestracyjnych . Pytanie moje brzmi jak wyglada zadośćuczyninie . Czy firma ubezpieczycielska musi wyplacić mi pieniądze za wycenione szkoy czy ja na wllana reke musze oddac auto do lakiernika i dopiero po ukazaniu rachunkow oni mi zwroca koszta ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4101 Postów
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
po zgloszeniu szkody na necie (powodzenia) albo telefonicznie (rowniez powodzenia) dostaniesz list do domu i tam Ci napisza co i jak....

skademelding wypelniles na miejscu???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
Wiking
Jesli wypełnione zostały papierki to resztą zajmie się ubezpieczalnia ,oczywiście po zgłoszeniu [net-telefon].Miałem podobnie ,uderzyła w mój samochód szwedka w szwecji papierki od ręki plus świadkowie + zdjęcia następnie kontakt z ubezpieczalnią która żąda wyceny w [renomowanym ] zakładzie preferują norweskie.I oni zazwyczaj naprawiają na koszt ubezpieczenia sprawcy [Ja tak miałem] nie wypłacaja kasy z ubezpieczeń ,chyba że dogadasz się prywatnie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
49 Postów
Rafal Grzelak
(Grzel)
Nowicjusz
hmm no dosc powaznie uszkodzili mi auto mialem nadzieje ze dostane kaske to bym sobie za to w pol wyremontowal auteczko ze by bylo jak nowe i jeszcze cos by zostalo .. nie dostał ktos kasy ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
49 Postów
Rafal Grzelak
(Grzel)
Nowicjusz
nie dostał nikt z was pieniedzy na naprawienia auta ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok