Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

pomoc w znalezieniu pracy - Norwegia

Czytali temat:
(577 niezalogowanych)
2 Posty
Jakub Szarek
(Szarkovsky)
Wiking
Witam wszystkich forumowiczów.

Szukam pośrednika który jest w stanie załatwić prace i mieszkanie w Norwegii dla dwóch osób.
Dostalem informacje że ludzie się zajmują takim biznesem.

Czekam na konkretne propozycje.

Pozdrawiam

Kuba
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Szarkovsky napisał:Witam wszystkich forumowiczów.
Szukam pośrednika który jest w stanie załatwić prace i mieszkanie w Norwegii dla dwóch osób.
Dostalem informacje że ludzie się zajmują takim biznesem.
Czekam na konkretne propozycje.
Pozdrawiam
Kuba
Poza tym , że potrafisz wszystko ..
To co konkretnie umiesz , a na co masz papiery potwierdzające praktykę w tym co potrafisz .
Tylko nie pisz bzdur .
Dzisiaj wszystko można bardzo szybko sprawdzić .
Nawet to , w jakiej szkole się uczyłeś , w jakiej klasie , i w jakiej ławce najczęściej siedziałeś ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
Jakub Szarek
(Szarkovsky)
Wiking
Generalnie jestem dość młodym osobnikiem a więc dużego bagażu doświadczenia nie posiadam. Wykształcenie pełne średnie, matura zdana. Miałem działalność gospodarczą świadczyłem usługi marketingowe dla hurtowni jako przedstawiciel handlowy. Mam doświadczenie przy remontach, wyrębie dzewa (drewno na opał do kominków ) oczywiście obsługa i konserwacja piły łańcuchowej. Myłem i konserwowałem dachy membranowe i szklane. Montaż rolet i żaluzji. Szukam pracy przy wyrębie lasów, na budowie, przy wykończeniach, rozładunek, załadunek, zatowarowanie sklepów. Najbardziej zależało by mi na pracy w warsztacie mechanicznym bo mam zamiłowanie do mechaniki samochodowej. Naprawiałem samochody znajomym w domowym warsztacie. Jest jeden problem polskie realia pozwalają młodym ludziom na prace w wielu miejscach pracy tylko że na lewo, a z takiej pracy nie ma rekomendacji ani potwierdzenia zatrudnienia. Papiery jedynie mam na działalność, a reszta to były lewe roboty nawet po pół roku na lewo się z dażyło w niektórych branżach.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok