Generalnie jestem dość młodym osobnikiem a więc dużego bagażu doświadczenia nie posiadam. Wykształcenie pełne średnie, matura zdana. Miałem działalność gospodarczą świadczyłem usługi marketingowe dla hurtowni jako przedstawiciel handlowy. Mam doświadczenie przy remontach, wyrębie dzewa (drewno na opał do kominków ) oczywiście obsługa i konserwacja piły łańcuchowej. Myłem i konserwowałem dachy membranowe i szklane. Montaż rolet i żaluzji. Szukam pracy przy wyrębie lasów, na budowie, przy wykończeniach, rozładunek, załadunek, zatowarowanie sklepów. Najbardziej zależało by mi na pracy w warsztacie mechanicznym bo mam zamiłowanie do mechaniki samochodowej. Naprawiałem samochody znajomym w domowym warsztacie. Jest jeden problem polskie realia pozwalają młodym ludziom na prace w wielu miejscach pracy tylko że na lewo, a z takiej pracy nie ma rekomendacji ani potwierdzenia zatrudnienia. Papiery jedynie mam na działalność, a reszta to były lewe roboty nawet po pół roku na lewo się z dażyło w niektórych branżach.