Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

CONTIGA - Norwegia

Czytali temat:
Markw1 (1063 niezalogowanych)
112 Posty
Początkujący
Witam. Mam pytanie odnośnie firmy Contiga. Właśnie zmieniam pracę i przenoszę się z dalekiej północy na głębokie południe . Jest ktoś może na forum kto pracuje lub pracował w którejś z fabryk Contigi? Ja dostałem pracę od 1.12.2011 w fabryce w Moss. Chętnie bym się dowiedział jakie realia panują w tej firmie. Czy łatwo jest dostać trochę wolnego w ciągu roku, czy można pracować dużo nadgodzin, atmosfera w pracy, ogólny stosunek do pracowników z poza Norwegii itd. itp.. Interesuje mnie również wynajęcie jakiegoś lokum w Moss najlepiej w miarę blisko tej fabryki ale z tym to myślę że nie będzie większego problemu.

Pozdrawiam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
112 Posty
Początkujący
Cisza w tym poście jak makiem Coś mi się zdaje że nie znajdę nikogo kto w tej firmie pracował To może przynajmniej jacyś mieszkańcy Moss napiszą coś ciekawego o samym mieście?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów
Jan Kiryluk
(jasko32)
Wiking
siema . ja nie pracuje w contidze ale pracuje dla nich na montarzach jak chcialbys cos sie jeszcze dowiedziec to zadzwon - Janek-99852595
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok