Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Posiadam pokoj do wynajecia Sandefjord - Norwegia

Czytali temat:
arkadiusz krzywicki daniel m Magdalena M Anna K lukappleman Marta141 mmmm topek13 Kris :) (2301 niezalogowanych)
9 Postów

(dejw)
Wiking
Mam do wynajecia pokoj w Sandefjord (10 minut pieszo od centrum miasta) w dobrej cenie i z dobrym wyposazeniem . Chetnych zapraszam na priv
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów

(dejw)
Wiking
.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
ANDRZEJ PIEKARZ
(JEDRUSV8)
Wiking
masz jakis numer zobaczyl bym ten pokuj mieszkam w drammen ale szukam mieszkania/pokoju pilnie w sandefiord bez nalogow numer 96812760
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
59 Postów

(Kamień Jedenasty)
Nowicjusz
dejw napisał:
Mam do wynajecia pokoj w Sandefjord (10 minut pieszo od centrum miasta) w dobrej cenie i z dobrym wyposazeniem . Chetnych zapraszam na priv
A do tego mieszkania , masz jakąś pracę ?
Może być dorywcza , jednak musi być legalna , tak by wystarczyło na czynsz i zupki chińskie .
Jestem z zawodu Kierowcą , Kat.-B-C-D- .
Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Ł Karpiński
(karpik10000)
Wiking
witam jestem zainteresowany pokojem prosze przesłac dane kontaktowe oraz cene na Luk-Mark5@wp.pl
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów

(dejw)
Wiking
juz nie aktualne
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
Kamień Jedenasty napisał:
dejw napisał:
Może być dorywcza , jednak musi być legalna , tak by wystarczyło na czynsz i zupki chińskie .
Pozdrawiam

a tobie co purple, znudziło sie na północy juz???
hehe nie jestes z zawodu kierowcą, wiec nie pierdol!
Pochwal sie dokonaniami jako kierowca.....
C i D zrobiłes na ukrainie, kilka miesiecy temu, polatałes wewnątrz firmy pare kursów....wiec nie pierdol tu o zawodzie kierowcy....
Dobij jako purple do 5000 postów, bo piatka z przodu bedzie ładnie wyglądała....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
marianek napisał:
Kamień Jedenasty napisał:
dejw napisał:
Pozdrawiam

a tobie co purple, znudziło sie na północy juz???
hehe nie jestes z zawodu kierowcą, wiec nie pierdol!
Pochwal sie dokonaniami jako kierowca.....
C i D zrobiłes na ukrainie, kilka miesiecy temu, polatałes wewnątrz firmy pare kursów....wiec nie pierdol tu o zawodzie kierowcy....
Dobij jako purple do 5000 postów, bo piatka z przodu bedzie ładnie wyglądała....

Boi się że licznik przekręci........
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok