Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

do kogo zglosic i jak - Norwegia

Czytali temat:
Cristian XD Milena Kawil Michal oslo no (1176 niezalogowanych)
58 Postów

(pozazycie)
Nowicjusz
Mozecie mi pomoc...Od 2 dni a dzis kolejny , jak nie moge wysylac odp na priv Wiem ze jak sie duzo jednego dnia pisze to z czasem wyskakuje iz trzeba czekac,usunac wiadomosci by oczyscic ...ale Ostanio od paru miesiecy nawet nie przekroczylam limitu...usunelam 3 dni temu wiadomosci i chcialam odp na 3 ktore dostalam i niestety nie moge ...to samo co dziwne dotyczy portalu MSZwecja ,gdzie w ogole mozna powiedziec ze nie korzystam....Nie wiem co sie stalo ...wiem ze wczesniej po przekroczeniu limitu dnia nastepnego juz mozna bylo dalej odp....jesli mozecie mi pomoc do kogo sie zwrocic i jak .....hm pierwszy raz mam cos takiego Dziekuje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
58 Postów

(pozazycie)
Nowicjusz
90 bez mala odslon i zadnej odpowiedzi Nie wiem co sie stalo,ze nie moge pisac Wszystko stoi od 3 dni....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1444 Posty

(Anna82)
Maniak
Nie ma limitu dnia tylko limit znaków sprawdz jeszcze raz czy wszystko wykasowalas odebrane wyslane itd...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
370 Postów
Bunia D.
(buniusia79)
Stały Bywalec
Nie ma się co dziwić ilością odsłon wątku...temat nadałaś nie jasny to z ciekawości ludzie wchodzą.
Temat: Problem z wysłaniem pw...lub Nie mogę wysyłać pw....i wierz mi, że odsłon wątek miałby o wiele mniej.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
58 Postów

(pozazycie)
Nowicjusz
hm ale mam wszystko usuniete i 4 czy 5 dzien nie moge wyslylac wiadomosci ,byc moze zle to ujelam ale ,nadal nie moge wysylac i wyskakuje...musisz czekac...i czekam...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
masz opcje "raport do moderatora" to pisz że coś cie boli. kontaktu czy coś w tym stylu nie widać tu. (nie chce mi sie szukać nawet).

Możesz mieć problem ze względu na to jakiej przeglądarki używasz, z firefoxem ten portal sie gryzie czasem, więc spróbuj innej (chrome, IE, safari, opera).
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
58 Postów

(pozazycie)
Nowicjusz
Zuzu napisał:
masz opcje "raport do moderatora" to pisz że coś cie boli. kontaktu czy coś w tym stylu nie widać tu. (nie chce mi sie szukać nawet).

Możesz mieć problem ze względu na to jakiej przeglądarki używasz, z firefoxem ten portal sie gryzie czasem, więc spróbuj innej (chrome, IE, safari, opera).
DZIEKUJE ...z serduszka,znalazlam na Mojej Szw. nr tel do ..i wykonalam tel mowiac o swoim problemie na obu portalach ,pan zaczal sie jakac i sugerowac co Wy wymieniacie ewentualnie ze przekroczylam 1500 wiadomosci na MN wiec zapytalam ze MSzw. moze 20 odp napisalam i tam tez przekroczylam ze mam zablokowane...nastala cisza i mowil ze dostal email z moim problem i ze z kolega moze po niedzieli cos zrobia ze nie wie Zas ja nie rozumie tego dlaczego nie mam tej mozliwosci i celowo bo tak wyglada jestem zablokowana i nie bardzo z jakania wynikalo ze bede miala to przywrocone ,coz nawyrazniej zrobione zostalo to celowo . Dziekuje jeszcze raz Tobie i wszystkim ale niestety to zostalo zrobione odgornie a my bysmy mogli sobie tu gdybac DZIS 5 DZIEN JAK NIE 6 ..kara czy cosik...portal nie dla wszystkich i kiedy chca to....przykladem jestem ja...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
mam ten sam problem........możliwe że i więcej jest tych "zablokowanych"
mówiąc oględnie ...... mają nas w dupie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...czyli

we wlasciwym miejscu...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
58 Postów

(pozazycie)
Nowicjusz
brzydal napisał:
...czyli

we wlasciwym miejscu...
heh szkoda ze nie dopisales ze gleboko i przed ....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok