Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Nowa metdoa wykrywania raka - Norwegia

Czytali temat:
Monikka1 (571 niezalogowanych)
1 Post
Marta Kluskowska
(martucha256)
Wiking
Ważne jest, aby raka wykryć w miarę możliwości w jak najwcześniejszym stadium. Choroba ta dotyka wszystkich zarówno starszych jak i młodych a coraz częściej także małe dzieci dlatego zachęcam do odwiedzenia strony internetowej tojefura.com ,gdzie zamieszczona została zupełnie NOWA METODA WYKRYWANIA RAKA. Wystarczy się zalogować przejść test i już dziś możesz się dowiedzieć czy w Twoim organiźmie znajduje się groźny nowotwór. Im szybciej uzyskasz taką informację tym większe szanse na całkowite wyleczenie. Nie zwlekaj wejdź na naszą strone już dziś tojefura.com-Twoja szansa na spokojną przyszłość.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
46 Postów
lena kkkkkkkk
(lena64)
Nowicjusz
Bez obrazy...ale tj.wręcz głupie!!! Moim zdaniem pytania są zbyt ogólnikowe żeby ktoś mógł stwierdzić stan mojego zdrowia..a już napewno czy mam raka czy nie.....Pomijam już to ze jest problem z wysłaniem smsa i z polskiej karty i z norweskiej....a i napewno nie jest za darmo....więc znów ktoś szuka JELENI! Powodzenia....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
lena64 napisał:
Bez obrazy...ale tj.wręcz głupie!!! Moim zdaniem pytania są zbyt ogólnikowe żeby ktoś mógł stwierdzić stan mojego zdrowia..a już napewno czy mam raka czy nie.....Pomijam już to ze jest problem z wysłaniem smsa i z polskiej karty i z norweskiej....a i napewno nie jest za darmo....więc znów ktoś szuka JELENI! Powodzenia....

Zagrywka na naiwność ludzi (bardzo podła), ale cel uświęca środki. Kur...... gdzie jest moderacja!!!

W razie czego mogę robić za mammograf za free
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
39 Postów

(LilaW)
Nowicjusz
dobra ściema
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok