Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

pomoc - Norwegia

Czytali temat:
(430 niezalogowanych)
21 Postów
sebastian brzykcy
(majkelek77)
Wiking
czy ktos juz chorowal bedac na zasilku a byl w polsce i zachorowal jak to wyglada chce poprostu wiedziec
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
majkelek77 napisał:
czy ktos juz chorowal bedac na zasilku a byl w polsce i zachorowal jak to wyglada chce poprostu wiedziec
Nie można na zasiłku z Norge być oficjalnie w Polsce to jest NIELEGALNE
Jeżeli jedziesz to kraju to musisz to zgłosić w NAV i wtedy oni wstrzymują Tobie zasiłek na czas pobytu....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
21 Postów
sebastian brzykcy
(majkelek77)
Wiking
no ta ale jak zglosze i bede w tym czasie w kraju i zachoruje to jak wysle zwolnienie czy mi zaplacom bo to roznie bywa nie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
majkelek77 napisał:
no ta ale jak zglosze i bede w tym czasie w kraju i zachoruje to jak wysle zwolnienie czy mi zaplacom bo to roznie bywa nie
CZŁOWIEK daj sobie spokój ...
ODEJDŹ ODE TEGO KOMPA ...
POŁÓŻ SIĘ SPAĆ I ODPOCZNIJ ZDZIEBKO ...

PROSZĘ....
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
75 Postów
bob norek
(bob74)
Początkujący
...jak nie 100 tyś nok to znowu chorobowe.....a może tak robotą sie poczęstuj troche?....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
100 Postów

(SUZII)
Początkujący
Do Gabriela -beznadzieja i zenada jakim prawem tak traktujesz ludzi jak masz problem to nie odpisuj ,a nie kazdemu udawadniasz ze jest zerem.....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
SUZII napisał:
.... jakim prawem tak traktujesz ludzi .....Takim prawem na jakie ten ktoś się dobrowolnie zgadza ...
Jak na razie to tylko widać ,że to Ty masz sama ze sobą problem bo łazisz za mną po forumowych tematach i ślepisz jak potłuczona... zamiast zakasać rękawy zacząć robić porządną społeczną robotę i doradzać lepiej niż np.ja lub "fazi"....
A tak to purpa i nic więcej w Twoim wydaniu....
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
4104 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
majkelek77 napisał:

na stronie nav`u zamow sobie helsetrygdkort i po bolu...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok